Beckham nem jön Európába, jövőre is a Galaxynál játszik

Los Angeles |

<p>David Beckham kitölti szerződését, és 2011-ben is a Los Angeles Galaxy labdarúgója marad, jövő tavasszal pedig az elmúlt évekkel ellentétben nem játszik kölcsönben egyetlen európai csapatnál sem.</p>

A 115-szörös angol válogatott középpályás egy hétfői interjúban jelezte, hogy a szezon végén kivásárolhatná magát az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) idei alapszakaszát megnyerő kaliforniai együttesből, ám nem él ezzel az opcióval.
"Biztosan itt maradok a szerződésem végéig - mondta a 35 éves sztár. - Ide járnak a gyermekeim iskolába, nagyon boldogok vagyunk Los Angelesben."
Az elmúlt két évben Beckham januárban Olaszországba tette át a székhelyét, s az AC Milanban szerepelt kölcsönjátékosként, ám tavaszi súlyos sérülése után ő és a Galaxy vezetői is úgy látják, már nem fér bele az európai "kitérő":
"Boldogan játszanék még Európában, ám azzal a sérüléssel, ami nekem volt, bölcsebb, ha inkább pihenek az MLS holtidényében."
A Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa azt még nem tudja, 2011 után befejezi-e a játékot, vagy esetleg folytatja karrierjét.
"Talán közhely, de azt kell mondjam, imádok játszani, ezért ameddig bírom, futballozni akarok" - jelentette ki Beckham, aki 2007 januárjában írt alá a Galaxyhez öt évre 32,5 millió dollárért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?