Beckenbauer 33 év után búcsúmeccset kap a Bayerntől

München |

<p>Harminchárom évvel távozása után búcsúmérkőzést kap pénteken a Bayern Münchentől a klub élő legendája, Franz Beckenbauer.</p>

A "Császár" tiszteletére a Real Madrid lép pályára az Allianz Arenában, a spanyolok ígéretük szerint a legerősebb összeállításukban érkeznek.
"Sajnálatos, hogy amikor Franz a New York Cosmoshoz igazolt, nem búcsúztattuk el megfelelően, ez nem jellemzi a Bayernt - jelentette ki szerdán Karl-Heinz Rummenigge ügyvezető. - Ő a legnagyobb személyiség, aki megfordult nálunk, ezért ha némi késéssel is, de méltóképpen elköszönünk tőle."
A 64 esztendős Beckenbauer - akit telt ház, azaz 69 ezer néző köszönt majd - játékosként, edzőként és elnökként is segítette a klubot, jelenleg tiszteletbeli elnök.
A Real egyébként nem a szokásos szerelésében lép majd fel, mivel Németországban tilos fogadóirodát reklámozni, a madridiak mezszponzora pedig a bwin cég.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?