Bazini bukta Komáromban

Komárom. Alapos meglepetést hozott a férfi kosárlabda extraliga 36. fordulója: a hullámzóan teljesítő komáromiak ragyogó hajrával megverték a listavezető baziniakat.
MBK RIEKER KOMÁRNO–PE?ZINOK 95:92 (27:24, 19:14, 20:28, 29:26). Legeredményesebb pontszerzők: Majoroš 38, Barisic 31, Marič 10, ill. Wiliams 31.

Komárom. Alapos meglepetést hozott a férfi kosárlabda extraliga 36. fordulója: a hullámzóan teljesítő komáromiak ragyogó hajrával megverték a listavezető baziniakat.

MBK RIEKER KOMÁRNO–PE?ZINOK 95:92 (27:24, 19:14, 20:28, 29:26). Legeredményesebb pontszerzők: Majoroš 38, Barisic 31, Marič 10, ill. Wiliams 31. Egyik gárda sem tudott néhány pontnál nagyobb előnyre szert tenni, és ha igen, akkor is inkább enyhén a hazaiak felé billent a mérleg nyelve. Legnagyobb előnye (46:38) a félidőben volt a vendéglátóknak, de a harmadik negyed végére a baziniak azt is ledolgozták (66:66). Nagyiramú csatát láthatott a közönség, a mérkőzés utolsó öt perce pedig valóban drámaira sikeredett, igazi sportcsemege volt.

EDZŐI VÉLEMÉNYEK – Ladislav Štajger (Komárno): „Főleg csapatom fegyelmezett védőjáté?kának köszönhetjük a sikert, de ma támadásban is helyt álltunk. Maric meglepően jól semlegesítette Whisbyt, a baziniak egyik legveszélyesebb palánk alatti játékosát. ”

Milan Černicky (Pezinok): „Védekezésünkről Majoroš 38 pontja árulkodik a legjobban. Csak gratulálni tudok a hazaiak győzelméhez, megérdemelték.” (kg)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?