Bátky csak tizenegyedik

Athén. Tegnap délelőtt a kötöttfogású birkózók 84 kg-os súlycsoportjában győzelemmel mutatkozott be Bátky Attila.

Athén. Tegnap délelőtt a kötöttfogású birkózók 84 kg-os súlycsoportjában győzelemmel mutatkozott be Bátky Attila. A Trenčín 31 éves versenyzője a csoportküzdelmek nyitányán 3:1 arányban verte a kirgiz Kanejevet, ám a továbbiakban kétszer is vereséget szenvedett, mégpedig a svéd színekben induló, kétszeres világbajnok örmény Ari Abrahamiantól (0:4), valamint a jól hajrázó japán Macumotótól (1:3), így csak a tizenegyedik helyen zárt. Zdeněk Chára edző szerint az örmény fiú erősen vitatható dobással győzött: „Ari szerintem szabálytalanul szerezte a sorsdöntő pontokat. Vannak bírók, akik az enyhe guggolását észreveszik, a mostani mérkőzésvezető továbbot intett...”

A magyar Majoros István (55 kg) két győzelemmel rajtolt: Toyota (japán) 5:3; Ramirez (dominikai) 5:0, így bejutott a legjobb nyolc közé, ahol 6:1-re leiskolázta a nagy esélyes kubai Rivast.

Füredy Levente (66 kg) két vereséggel (Gergov – bolgár, 2:3 és Kim – dél-koreai, 1:6) kiesett, Deák Bárdos Mihály (120 kg) egy győzelem (Ahokas – finn, 3:0) után meglepetésre 3:1-re kikapott az iráni Barzitól. Miután a finn Ahokas sem tudta legyőzni az iráni Barzit, biztossá vált, hogy Deák Bárdos Mihály elbúcsúzik az athéni küzdelmektől, és az iráni lép a következő körbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?