Baroš maradni akar

Liverpool. Milan Baroš, a Premier League-ben szereplő Liverpool cseh labdarúgója, aki a portugáliai Eb-n öt találatával gólkirály lett, kijelentette, hogy maradni szeretne az együttesnél.
„Én is hallottam, hogy több nagy klub érdeklődik irántam, ennek ellenére továbbra is Liverpool-ban képzelem el a jövőmet.

Liverpool. Milan Baroš, a Premier League-ben szereplő Liverpool cseh labdarúgója, aki a portugáliai Eb-n öt találatával gólkirály lett, kijelentette, hogy maradni szeretne az együttesnél.

„Én is hallottam, hogy több nagy klub érdeklődik irántam, ennek ellenére továbbra is Liverpool-ban képzelem el a jövőmet. Két és fél éve vagyok itt, és a sérüléseim miatt jóval több rossz emlékem van, mint kellemes. Ezen változtatni akarok” – mondta Baroš.

„Tudom, nem léphetek pályára minden meccsen, hiszen klasszis játékosok vannak a csapatban, de ha a legjobb formámat hozom, akkor az edző is bízik majd bennem” – tette hozzá a 22 éves futballista, akinek eléggé nehéz lesz bekerülnie a kezdőtizenegybe, hiszen Michael Owen mellé az átigazolási szezonban a klub megszerezte Djibril Cissét, az Auxerre francia válogatott csatárát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?