Balszerencsés zsolnaiak

Zsolna. Nagy lehetőséget szalasztott el a Žilina! A Bajnokok Ligája-selejtezőben a helyzetek alapján kiüthette volna a Dinamo Bukarestet. A hazai csapat tíz lehetőséget is elpuskázott, a vendégek viszont kettőből egyet kihasználtak...

Miroslav Barčík kapura lő a Žilina–Dinamo Bucuresti BL-selejtezőnTASR-felvételA vendégek mestere, Ioan Andoda elismerte, szerda este óriási szerencséjük volt: ,,Rosszul játszottunk! Nagyon jó csapat a Žilina, nehéz dolgunk lesz a visszavágón” – mondta. Ladislav Jurkemik, a zöld–sárgák edzője nagyon sajnálta játékosait: ,,Becsületesen küzdöttünk, sajnos, hadilábon álltunk a szerencsével. A helyzetek alapján nyernünk kellett volna, de a focit gólra játsszák. Csupán az vigasztal, hogy a nézők – a vereség elle-nére – elégedettek voltak és a meccs végén vastapssal jutalmazták teljesítményünket.”

A zsolnai játékosok nagyon letörtek voltak a meccs után. ,,Ez hihetetlen! Ennyi helyzetünk még ligameccsen sincs. Ma a románok győztek, de a visszavágón mi lehetünk a szerencsésebbek” – nyilatkozta Stanislav Šesták, aki szerint nagyon gyengén fújt a török játékvezető. ,,Legalább két büntetőt kellett volna ítélnie a javunkra, és még nem beszéltem a rengeteg, elnézett szabálytalanságokról” – tette hozzá. A 70. percben Dušan Sninský lővését követően a nézők már gólt kiálltottak, de Munteanu kapus óriási bravúrral kiütötte a labdát. ,,Azt hittem, bemegy, de a kapus hihetetlen reflexmozdulattal hárított. Előttünk van még a visszavágó, és szerintem legyőzhető a Dinamo! Ha hozzuk formánkat, meglepetést okozhatunk” – nyilatkozta Sninský. ,,Még csak az első félidőn vagyunk túl, nem adjuk fel a párharcot! Romániában, remélem, legalább egy góllal nyerünk!” – fejezte be Branislav Labant, a zöld–sárgák csapatkapitánya. (at)

BL-SELEJTEZŐK

Szerdán este játszották a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzéseit: Žilina–Dinamo Bucuresti 0:1 (0:0), góllövő: Danciulescu (92.). Játékvezető: Selcuk (török), 4500 néző. ŽILINA: Mucha–Čišovský, Doležaj, B. Labant, Vomáčka–Barčík, Sninský (89. Pečalka), Z. Štrba, M. Ďurica (80. Minarčík)–Šesták, I. Bartoš (83. Kiška). DINAMO: C. Munteanu–Ciobotariu, Alistar, Ordache–Balan (66. Irimia), Margaritescu, Tames (85. Burca), Petre–Danciulescu, Grigorie (60. Semeghin)–Niculescu; Apoel Nikózia–Sparta Praha 2:2 (1:0), Alexandru, Haralambidisz, ill. Pacanda, Sivok; Skonto Riga–Trabzonspor 1:1 (0:0), Kalnins, ill. Yalmaz; Young Boys Bern–CZ Beograd 2:2 (1:0), Chapuisat, Eugster, ill. Zigics 2; Trondheim–Tiraszpol 2:1 (1:1), F. Johnsen, George, ill. Kohis; Djurgaarden–Kaunas 0:0; FC Bruges–Lokomotiv Plovdiv 2:0 (0:0), Balaban 2; Hajduk Split–Shelbourne 3:2 (1:1), Blatnjak 2, Suto, ill. Fitzpatrick, Moore. A visszavágókat szerdán játsszák. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?