Balszerencsés vágsellyeiek

Vágsellye. Meglepő döntetlennel zárult az alsóházban tanyázó homonnai együttes mátyusföldi vendégjátéka.
ŠAĽA–HUMENNÉ 1:1 (1:1). Góllövők: Vyskoč (29.), ill. Geri (40.). Játékvezető: Sliš, 800 néző. Kiállítva: Paraska (43.). Sárga lap: Kováć, Lalák, ill. Geri, Opiela. A Duslo összeállítása: Valenský–Mikla (77.

Vágsellye. Meglepő döntetlennel zárult az alsóházban tanyázó homonnai együttes mátyusföldi vendégjátéka.

ŠAĽA–HUMENNÉ 1:1 (1:1). Góllövők: Vyskoč (29.), ill. Geri (40.). Játékvezető: Sliš, 800 néző. Kiállítva: Paraska (43.). Sárga lap: Kováć, Lalák, ill. Geri, Opiela. A Duslo összeállítása: Valenský–Mikla (77. Masný),Sikorjak, Molnár (25. Klusa)–Kováč, Lancz, Čirik, Lalák (84. Simonides)–Lőrinc, Holmík, Vyskoč. Kezdettől fogva a hazaiak diktálták az iramot, akik az eltiltott Andódi és a sérüléssel bajlódó Masný (a hajrában szóhoz jutott) nélkül léptek pályára. A 10. percben Holmík bombáját bravúrosan hárította Černý. Az első félóra végén Holmík átadása után Vyskoč ügyesen lefordult védőjéről, s 9 méterről a hálóba lőtt. Ekkor úgy tűnt, simán nyernek a vágsellyeiek. Azonban 10 perccel később góllal végződött a keletiek első szöglete: az elalvó védők mellett az előrelopakodó Geri Gergely (korábban Rimaszombatban játszott) közelről a kapuba bombázott. Ezután Paraska érthetetlenül elvesztette a fejét, s a félpályán teljesen feleslegesen csúnyán elgáncsolta a technikás Lőrincet. Sliš játékvezető habozás nélkül kiállította.

Szünet után folytatódott a hazai fölény, de az emberhátrányban játszó homonnaiak szívósan védekeztek. A hajrában szinte a kapujához szegezte ellenfelét a Duslo, Lőrinc és Holmík a felső lécet találta el, majd Sikorjak és Simonides lövését Opiela két alkalommal is gólvonalról vágta ki. Röviddel a lefújás előtt Sikorjakot szabálytalanul szerelték a tizenhatoson belül, ám a bíró sípja néma maradt. A játék képe alapján győzelmet érdemeltek volna a hazaiak, akik közül Čirik és Lőrinc teljesítménye emelhető ki, a túloldalon Geri és Černý kapus jeleskedett.

„Kár, hogy sokáig középen erőltettük a támadásokat, s csak a meccs végén játszottunk a széleken. Fortuna istenasszony teljesen elpártolt tőlünk” – mondta lapunknak Ján Rosinský, a vágsellyeiek edzője.

Vladimír Rusnák, a homonnai együttes mestere így látta a találkozót: „Védenceim dicséretet érdemelnek, hogy végig elszántan küzdöttek. Nyolcvan percig fegyelmezetten futballoztak, elismerem, a hajrában nagy szerencsénk volt.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?