Balogdon rajtol a keleti futószezon

Nagykapos |

Március 12-én, vasárnap 13 órakor Balogdon (Blažice, Kassa-vidéki járás) a 48. évfolyamába lépő Beh Oľšavskou dolinou elnevezésű versennyel elrajtol a 2023-as kelet-szlovákiai futóversenyek sorozata.

A startvonal mögül ezúttal sem hiányoznak majd a Nagykaposi Futóklub versenyzői. A kilátásokról, esélyekről az Ung-vidékiek klubelnöke, Papp Szilvia nyilatkozott lapunknak:

Először is gratulálni szeretnék a hölgyeknek és az uraknak a tavalyi teljesítményükhöz. A kitartás, a sok lemondás végül meghozta gyümölcsét. Idén is »jól bevált« versenyzőinktől várom a legjobb eredményeket, az idősebb generációból Papp Zoltánra és Vargaestók Gézára, a fiatalabbakból Gabri Lórántra, Tusai Rolandra, Dózsicky Gergőre, Üveges Krisztiánra, Tóth Miklósra és Pachota Istvánra gondolok Természetesen a hölgyek sem szeretnének lemaradni mögöttük. Ha Dobos Nikoleta, Haraszthy Mária és lányaim, Nikoleta és Viktória hozzák tavalyi formájukat, jól szerepelhetnek a versenyeken. Engem is beleértve azon leszünk, hogy továbbra is jó szerepléssel láttassuk a város színes sportéletét.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?