Bajnokok Ligája – A Bayern és a Barcelona a négy között

Torinó/Barcelona |

<p>A Bayern München és az FC Barcelona jutott szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe.</p>

Előbbi idegenben is 2-0-ra legyőzte a Juventust, míg utóbbi a vendégként elért 2-2-es döntetlen után 1-1-et játszott otthon a Paris Saint-Germain együttesével, amelynél így idegenben szerzett több góllal bizonyult jobbnak.

 [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"105912","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]     A tavaly döntős bajoroknak nem okozott gondot a múlt héten hazai pályán kivívott kétgólos előnyük megtartása, gólt sem kaptak, sőt, Mario Mandzukic találatával a 64. percben eldöntötték a párharc kimenetelét, mivel az olasz bajnoknak ezután már négy gólra lett volna szüksége a továbbjutás kiharcolásához. A végeredményt Claudio Pizarro állította be a hosszabbításban.     Sokkal izgalmasabban alakult a másik találkozó: a párizsiak az első félidőben is számos helyzetet elpuskáztak, mígnem a fordulás után nem sokkal Javier Pastore betalált, így a PSG állt továbbjutásra. A Barcelona edzője a csapat legjobbja, a legutóbbi négy Aranylabda-szavazáson győztes Lionel Messi pályára küldésével reagált arra, hogy hátrányba került alakulata. A katalánok kisvártatva Pedro révén egyenlítettek, azaz idegenben szerzett több góllal ismét ők érezhették magukat a négy között. A hátralévő időben a fáradó francia csapat nem tudta megszerezni a győztes gólt, így a Barcelona sorozatban hatodszor került a BL elődöntőjébe.
[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"105911","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]    Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágók: Juventus (olasz)-Bayern München (német) 0-2 (0-0)-------------------------------------------------gólszerző: Mandzukic (64.), Pizarro (91.)    Továbbjutott: a Bayern München kettős győzelemmel, 4-0-s összesítéssel. FC Barcelona (spanyol)-Paris Saint-Germain (francia) 1-1 (0-0)--------------------------------------------------------------gólszerzők: Pedro (71.), illetve Pastore (50.)    Továbbjutott: az FC Barcelona 3-3-as összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.     kedden játszották:Borussia Dortmund (német)-Málaga (spanyol) 3-2 (1-1)-------------------------------------------------------gól: Lewandowski (40.), Reus (91.), Santana (93.), illetve Joaquin (25.), Eliseu (82.)    Továbbjutott: a Dortmund 3-2-es összesítéssel. Galatasaray (török)-Real Madrid (spanyol) 3-2 (0-1)---------------------------------------------------gól: Eboué (57.), Sneijder (70.), Drogba (72.), illetve Ronaldo (6., 93.)kiállítva: Arbeola (90., Real)    Továbbjutott: a Real Madrid 5-3-as összesítéssel.     Az elődöntő sorsolását pénteken tartják Nyonban. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?