Babos vegyes párosban is döntős

babos
Melbourne |

Babos Tímea - néhány órával a női párosban aratott sikere után - az indiai Rohan Bopannával az oldalán a vegyes párosban fináléba jutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság pénteki játéknapján.

Az ötödik helyen kiemelt magyar, indiai kettős a María José Martínez Sánchez, Marcelo Demoliner spanyol, brazil duót verte három játszmában, 1 óra 27 perc alatt úgy, hogy a döntő rövidítésben 1-2-ről 8-2-re fordítottak.

Babosék a vegyes páros vasárnapi döntőjében - magyar idő szerint reggel 6-kor - a Gabriela Dabrowski, Mate Pavic kanadai, horvát kettőssel találkoznak.

Eredmények:
    vegyes páros, elődöntő:
    -----------------------
Babos Tímea, Rohan Bopanna (magyar, indiai, 5.)-María José Martínez Sánchez, Marcelo Demoliner (spanyol, brazil) 7:5, 5:7, 10-6 - döntő rövidítés
Gabriela Dabrowski, Mate Pavic (kanadai, horvát, 8.)-Bruno Soares, Jekatyerina Makarova (brazil, orosz, 3.) 6:1, 6:4

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?