Babos tíz, Fucsovics két helyet helyet javított

Budapest |

<p>A kanadai Québecben vasárnap döntős Babos Tímea tíz helyet javítva az 53. a női teniszezők világranglistáján, amelynek bő élcsoportjában nem történt változás.</p>

Az élen továbbra is a spanyol Garbine Muguruza áll, a román Simona Halep a második, az ukrán Jelina Szvitolina pedig a harmadik.

A top kétszázban Babosos kívül még egy magyar található: Gálfi Dalma négy helyet visszacsúszva a 152.

Babos a belga Alison Van Uytvancktól kapott ki három szettben a vasárnapi fináléban, utóbbi játékos sikerével a 98.-ról feljött a 68. helyre.

A hétvégi, oroszok elleni Davis Kupa-párharc hőse, Fucsovics Márton két helyet javítva előző heti pozícióján a 111. a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

Babos mindkét egyes mérkőzését megnyerte a Kopaszi-gáton rendezett találkozón, és Balázs Attilával párosban is diadalmaskodtak, a 3-1-es győzelem pedig azt jelentette, hogy Magyarország - 1996 óta először - jövőre ismét a 16 legjobb csapatot felvonultató világcsoportban szerepelhet majd a DK-ban.  

Balázs - egy helyet rontva - jelenleg a 165. az ATP rangsorában.

Az élen nem történ változás: továbbra is a spanyol Rafael Nadal vezet a svájci Roger Federer és a brit Andy Murray előtt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?