Az utolsó forduló dönt a nagykaposiak sorsáról

csábisakk

Rangadót kell nyernie a listavezető DPMK Košice/Moldava ellen március 19-én, vasárnap a 3. liga D3-as csoportjában játszó nagykaposi sakkozóknak ahhoz, hogy a következő kiírásban már egy osztállyal feljebb szerepelhessenek.

A párharc a városháza termében kezdődik 9 órakor.

A táblázat élén álló, 18 pontos kassaiaknak két pont az előnyük az Ung-vidékiek előtt, ám a harmadik helyezett ŠK Zemplín Michalovce B csapata is ugyanennyivel rendelkezik.

„Izgalmas végjáték előtt állunk. Ilyen még nem fordult elő ebben a ligában, hogy csak az utolsó párharcokat követően váljon ismertté a bajnokságot megnyerő egyesület neve. Sőt, matematikailag még a 4. helyen álló, 15 pontot begyűjtő 1. ŠK Košice is megnyerheti az idei szezont – nyilatkozta lapunknak Papp László, a Nagykaposi Sakk-klub elnöke. – Ami minket illet, a legerősebb felállásban szeretnénk a sakktábla mögé ülni, de néha az utolsó napokban, órákban is történhetnek váratlan dolgok s akkor vagy jól, vagy nem jól dönt az ember egy ilyen kényszerhelyzetben. Mindenesetre elszántak a fiúk, de a felelősség súlyát is érzik. A higgadtság és a türelem lesz szerintem a mérvadó.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?