Az éllovas légiek nem becsülik le az újonc bakaiakat

Lég/Baka |

<p>Szombat délután (17.00) két veretlen csapat csatázik a pontokért a dunaszerdahelyi területi bajnokság I. osztálya negyedik fordulójának nyitányán.</p>

A vendéglátó légiek mindhárom mérkőzésüket megnyerték. „Hasonló folytatásra számítunk. A nyáron új szerzeményekkel erősödtünk. Hazatért a DACban is megfordult Csölle József, aki legutóbb a bősiek mezét viselte. A posztját tekintve védő, Pavol Hacajt, valamint a csatársorban tüsténkedő Miroslav Burdát a IV. ligás Trnávka együtteséből igazoltuk le, míg Juraj Novotný a rivális sárosfaiaktól vendégjátékra érkezett hozzánk. Egyértelmű célunk a győzelem, de nem becsüljük le az újonc bakaiakat“ -hangzott Csomor Béla, a légi futballszakosztály elnökének helyzetjelentése. Az egykor szebb napokat megélt bakaiak teljesítményükkel a mezőny üde színfoltjának számítanak. „A jó csapatok ellen, a légieket is ezek közé sorolom, rendre színvonalas teljesítményt produkálunk. Remélem, így lesz ez a holnapi összecsapásunkon is. Fociberkekben sokan azt jósolják, öt-hat góllal győznek a hazaiak, mi azonban nem ijedünk meg tőlük. A kezdőcsapat tagja, Matus Tamás sérülés miatt nem léphet pályára“ - nyilatkozta a bakaiak klubelnöke, Csomor György.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?