AZ EDZŐK MONDTÁK

STANISLAV GRIGA (ZTS Dubnica): „A mai mérkőzés eredményét nagyban befolyásolta a három játékvezető teljesítménye. Éppen ezért nem nyilatkozom a meccsről, s távozom a sajtótájékoztatóról.”
VLADIMĺR WEISS (Artmedia Petržalka): „Csak a ponttal lehetünk elégedettek, a játékkal viszont nem.

STANISLAV GRIGA (ZTS Dubnica): „A mai mérkőzés eredményét nagyban befolyásolta a három játékvezető teljesítménye. Éppen ezért nem nyilatkozom a meccsről, s távozom a sajtótájékoztatóról.”

VLADIMĺR WEISS (Artmedia Petržalka): „Csak a ponttal lehetünk elégedettek, a játékkal viszont nem. Elárulhatom, hogy a döntetlenért nem minden játékos kap majd prémiumot. Kezdettől fogva aktívabb volt az ellenfél, s éppen ezért örülhetünk, hogy nem szenvedtünk vereséget. Két futballista, Čobej és Maixner viszont dupla jutalmat kap majd. Azoknak a nevét, akiktől megvonom a prémiumot, nem közlöm. Bosszant, hogy az őszi idény utolsó idegenbeli mérkőzésén nyújtottunk rossz teljesítményt, pedig korábban jól játszottunk idegenben.”

BOHUMIL ANDREJKO (1. FC Košice, másodedző): „Tudtuk, hogy nehéz meccs előtt állunk, hiszen már régen nyertünk. Ilyen mély talajon nem lehet futballozni. A pontrúgások döntöttek, ezeket remekül használták ki az igen taktikus vendégek. Hiába játszottunk sokkal jobban, mint a korábbi mérkőzéseken, nem sikerült pontot szereznünk.”

ANTON DRAGÚŇ (Trenčín): „Húsz percnyi játék után úgy nézett ki a gyepszőnyeg, mint a szántóföld. Nagyon nehéz lesz játékra alkalmassá tenni majd a pályát. Örülök a győzelemnek és természetesen a három pontnak, a lehető legjobbkor találtunk magunkra. Az őszi idény hajrájában gyors egymás után arattuk az értékes győzelmeket.”

JOZEF ADAMEC (Spartak Trnava): „Főleg a védelemben volt érezhető, hogy csereemberek léptek pályára. Eltelt egy kis idő, amíg összeszoktak. Még szerencse, hogy ekkor nem kaptunk gólokat. Az ellenfél látványos, kombinatív futballal rukkolt elő a Spartak-stadionban. Főleg középpályásaik remekeltek, sok veszélyes indítást láthattunk tőlük. Az első félidőben kimondottan jobb volt a Púchov, szerintem Breška volt a mezőny legjobbja. Fordulás után viszont feljöttünk, és sikerült kiharcolnunk a győzelmet. Örülök, hogy megtartottuk előkelő második helyünket.”

JOZEF ŠURAN (Matador Púchov): „Jól felkészültünk a találkozóra, már az első félidőben megnyugtató előnyt szerezhettünk volna, azonban helyzeteinket rendre elpuskáztuk. A második játékrészben feljött a Trnava és szerencsés győzelmet aratott. A nézők elégedettek lehettek, ugyanis kezdettől fogva jó iramú, izgalmas meccset láthattak.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (MŠK Žilina): „Nyerni akartunk, a vártnál könnyebben szereztük meg a három pontot. Az első félidőben elképzeléseim szerint játszottak a fiúk. Már ekkor eldőlt a meccs sorsa. Fordulást követően alábbhagyott a csapat lendülete, ám így is sikerült gólokat lőnünk.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (SCP Ružomberok): „A bajnok elleni meccs előtt három összecsapáson nem szenvedtünk vereséget. Zsolnán azonban megszakadt a sorozatunk, mert az ellenfél minden tekintetben jobb volt, tartalékos összetételben játszottunk. A fiatalok nagyon lámpalázasan futballoztak. A hajrában kihagytuk a helyzeteket, sőt még a tizenegyest is elpuskáztuk. (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?