AZ EDZŐK MONDTÁK

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Nehéz talajú pályán az első gólig jól futballoztunk, utána idegessé váltak a fiúk, szerencsénkre berúgtuk a második gólt. Nehezen értékelhető a második félidő, mivel az ellenfél játékosainak agresszivitása gyakran túllépte a megengedett határt, két kiállítás lett a következménye.

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Nehéz talajú pályán az első gólig jól futballoztunk, utána idegessé váltak a fiúk, szerencsénkre berúgtuk a második gólt. Nehezen értékelhető a második félidő, mivel az ellenfél játékosainak agresszivitása gyakran túllépte a megengedett határt, két kiállítás lett a következménye. Kettős emberelőnyünk során nem játszottunk jól, lassan lendültünk védekezősből támadásba, mintha a fiúknak nem akaródzott volna berúgni a harmadik gólt.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Ideges mérkőzés volt, hihetetlenül rosszul kezdtünk. A bekapott gól után átrendeztük az egyes alakzatokat, utána feljavultunk, és egyenlítettünk. Később védelmi hiba után ismét a Slovan lőtt gólt. A szünet után aktívabban akartunk futballozni, de újra óriási hibákat vétettünk, melyeknek két kiállítás lett az eredménye. Az eredmény miatt vagyok szomorú, nem pedig a játék miatt, mivel csak kilenc emberrel fejeztük be a találkozót.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Színvonalas mérkőzést láthatott a közönség, játékosaim határozottan futballoztak, mert tudták, hogy a kassaiak technikailag és egyénileg is képzettek. Csak 50 százalékig sikerült teljesítenünk célkitűzésünket. A meccset tulajdonképpen két pontrúgás után nyertük meg.”

BOHUMIL ANDREJKO (FC Košice): „Nem voltunk rosszabbak a hazaiaknál, akik határozottan, keményen és agresszívan futballoztak a párharcok során, s tulajdonképpen két szabadrúgást követően kaptuk a gólokat. Védenceim nem tudták befejezni az akciókat, játékukból hiányzott az egészséges agresszivitás, főleg a támadások során.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (Ružomberok): „Az eredménnyel elégedett vagyok, a játékkal már kevésbé. Nehéz talajon lehetetlen szép futballt produkálni. Mindkét csapat győzni akart, mi egy góllal többet rúgtunk.”

ANTON DRAGÚŇ (Trenčín): „A nehéz talajú pálya lehetetlenné tette, hogy a csapatok jó játékot nyújtsanak. Kikaptunk, de nem futballoztunk rosszul, az ellenfél egy góllal jobb volt. Nem tesz jót a játékosaimnak, hogy a klub nehéz anyagi helyzetben leledzik, csak egy erős főszponzor segíthetne a helyzeten.”

FRANTIŠEK KOMŇACKÝ (Žilina): „Tartottunk egy kicsit a mérkőzés-től, ezért nagyon alaposan készültünk az összecsapásra. Sokáig nem sikerült gólt rúgnunk, de egyenlítésünk után már mi irányítottuk a játékot, sok helyzetünk volt, nagyobb arányban is győzhettünk volna.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Védelmünk katasztrofális teljesítményének tudható be, hogy kikaptunk. A nézőknek tetszhetett az összecsapás, sajnos, mi csak asszisztáltunk a hazai csapatnak.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Holčík hibája befolyásolta a mérkőzést, hiszen rögtön az elején gólt kaptunk. Ilyesminek nem szabadna előfordulni. Szünet után belelendültek védenceim, kár a kihagyott helyzetekért, mert a nehéz talajon és a jól védekező ellenfél ellen nem sok lehetőségünk adódott.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Másodszor szereztünk pontot idegenben, de ami ennél is fontosabb, hogy jó játékot nyújtottunk és nem követtünk el durva védelmi hibákat. A fiúk jól megbirkóztak a nehéz talajjal, az eredmény igazságosnak mondható.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?