AZ EDZŐK MONDTÁK

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Elsősorban örülök, hogy ilyen szép számban jöttek ki a nézők a mérkőzésre. Idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk, az volt a célunk, hogy támadó labdarúgást játszunk, azt hiszem ez sikerült is nekünk.

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Elsősorban örülök, hogy ilyen szép számban jöttek ki a nézők a mérkőzésre. Idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk, az volt a célunk, hogy támadó labdarúgást játszunk, azt hiszem ez sikerült is nekünk. Dzúrik nem okozott csalódást a középhátvéd posztján, már korábban is foglalkoztatott a gondolat, hogy a védelem közepére állítom. Azt hiszem, kiváló teljesítményt nyújtott. Helyzeteink alapján megérdemelten győztünk. És Vittek? Az egész csapat tudja, milyen formában van, és mit jelent a kollektíva számára.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Olyan rossz teljesítményt nyújtottunk, hogy felesleges kommentálnom. A szép gólon kívül semmit se mutattak a játékosaim, és Hrnčár kiállítása után még ennyit sem produkáltak. A tíz emberrel játszó ellenfél beszorított bennünket. Csak az elkövetkező napok mutatják meg, hogy rövidzárlatról volt-e szó, vagy elkezdődött a csapat formahanyatlása.”

JAROSLAV RYBÁR (Žilina): „Szükségünk volt a győzelemre és a három pontra, hogy ne szakadjunk le a listavezetőtől. Az ellenfél tulajdonképpen három csatárral játszott, s az első félidőben nem tudtunk mit kezdeni az Interrel. Később azonban feljavult a csapatom, ezt bizonyítja a négy gól is. Nagyon sokat segített nekünk a tizenegyesből szerzett első találat, azt azonban nem tagadom, hogy nem számítottam ilyen arányú győzelemre.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, de hogy ilyen, arra nem számítottunk. A Žilina meglepett bennünket teljesítményével. Saját játékunkat akartuk játszani, de a korán bekapott gól keresztülhúzta számításunkat, s a védelmi hibák után kapott gólok megpecsételték sorsunkat. Csatáraink nagyon gyengén játszottak. Ebben az is közrejátszott, hogy nem tudtak mit kezdeni a hazaiak agresszív védekezésével.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „A tapasztaltabb vendégek győztek; csapatom elmaradt a várakozástól, gyenge volt az összjátékunk. Fordulat akkor állt be a meccsen, amikor Rák nem tudott eredményes lenni, s rögtön utána védelmi hibából gólt kaptunk. Nehezen nyerhetünk mérkőzést, ha az együttesben nincsenek egyéniségek és győzelemre törő játékosok. Ezzel a kerettel csak a kiesés elkerüléséért harcolhatunk.”

ANDREJ DAŇKO (FC Košice): „Azt hiszem, idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk, a nagyobb tapasztalat döntött a javunkra. A második félidőben uraltuk a játékot, nem engedtük, hogy ellenfelünk a kapunk elé kerüljön. Úgy tűnt, hogy a hazai játékosok pszichikai nyomás alatt futballoznak.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Célunk az volt, hogy játékunkkal igazoljuk a Petržalka ellen elért eredményünket. Az első félidőben rossz volt a helyzetkihasználásunk, de fordulás után szerencsénkre hamar gólt rúgtunk, s ekkor már nem volt kérdéses a találkozó kimenetele.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Végeredményben megérdemelten győztek a hazaiak, de egészen más lett volna a meccs kimenetele, ha az elején értékesítjük a tizenegyest. A második félidőben passzívan futballoztunk, s ezt kihasználta ellenfelünk. Utána kaotikus volt a csapat játéka, örülhetünk, hogy csak két gólt kaptunk.” (SITA, tv)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?