„Az az utolsó lövés még sokszor eszembe fog jutni”

London |

<p>A diószegi Varga Erik karnyújtásnyira volt a traplövés fináléjától, de a legutolsó pillanatban hibázott, és 12. lett.</p>

Egyetlen lövésen múlt, hogy a diószegi Varga Erik bekerüljön a traplövés döntőjébe a londoni olimpián. A 36 éves sportlövő utolsó selejtezőbeli lövése előtt a lőtér közönsége az ausztrál Michael Diamond világcsúcsát ünnepelte, Varga pedig hibázott. Ha pontosan céloz, bekerülhetett volna a hatfős döntőbe, így végül 121 körrel (24-25-24-25-23) a 12. helyen végzett. A diószegi olimpikon hétfőn este, a londoni Szlovák Házban nyilatkozott az Új Szónak.

Megemésztette már a történteket?

Ezt még sokáig fogom emészteni. Az utolsó lövés még sokszor eszembe fog jutni... Nagyon jól ment a selejtező, jól álltam, kár, hogy pont az utolsó lövés előtt kellett megállnia egy kicsit a versenynek, mert az ausztrál Diamond abszolút világcsúcsot ért el 125 találattal. A taps járt neki, csak én jártam rosszul vele. Már összpontosítottam a lövésre, de abba kellett hagynom, aztán megint koncentrálnom kellett. Ez is közrejátszhatott abban, hogy az utolsó lövést elrontottam. Az ötödik sorozatban az első hibámig ideges voltam, de aztán ez elmúlt, jó formában éreztem magam, nagyon bíztam benne, hogy döntős lehetek. Az is lettem volna, ha nem rontom el az utolsó lövést.

A teljes interjút a szerdai Új Szó sport rovatában olvashatják!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?