Aukció egy jó ügyért: Kalapács alatt a BL-döntőre készült, sztárbíróink által dedikált mez!

<p>A foci szerelmesei nemcsak a pályán, hanem az interneten is "labdába rúghatnak" egy jó ügyért: a vatera.hu oldalon licitálhatnak a világ egyik legjobb partjelzőjének, Erős Gábornak a májusi Barcelona-Manchester United lodnoni BL-döntőre készült mezére, valamint Kassai Viktornak a meccsen használt piros és sárga lapjára!</p>

A relikviák értékét növeli, hogy azokat a mérkőzésen résztvevő magyar játékvezetői hetes is ellátta kézjegyével.

Erős Gábor nemrég épült fel rákbetegségéből, s ezzel az aukcióval a betegség elleni harcot szeretné támogatni: a befolyt összeget megosztva a Gyermekrák Alapítvány és a Magyar Rákellenes Liga kapja majd.

Az esztergomi partjelzőt 2008 nyarán ismerhette meg a nagyközönség, amikor Kassai Viktor asszisztenseként az Argentína-Nigéria olimpiai döntőn közreműködött Pekingben. A 2010-es dél-afrikai világbajnokságon négy meccsen, köztük a spanyol-német elődöntőn vett részt, nem sokkal a vébé után azonban rosszindulatú daganatot találtak a veséjén. Erős Gábor, az ünnepelt sportember egyszeriben a halállal nézett szembe, de nem roppant össze. A hétórás műtét után megfogadta, hogy visszatér, ami öt hónap kihagyás után sikerült neki - májusban pedig már a BL-döntőn közreműködött, hibátlan teljesítményt nyújtva.

"Nem az a nagy dolog az életben, ha sohasem esünk el, hanem az, ha mindig fel tudunk állni" - vallotta életfilozófiájáról az Új Szó futballmellékletének adott interjújában. Erős Gábor most másoknak igyekszik segítséget nyújtani a rák elleni küzdelemben.

„Életem legfontosabb mérkőzéseként tekintettem a felépülésemre, és szerencsére úgy néz ki, hogy győzelemre állok. Hálás vagyok a környezetemnek és a sorsnak ezért, és hiszek benne, hogy a rákos megbetegedések jelentős része gyógyítható. Saját eszközeimmel így próbálom támogatni a rákellenes küzdelmet” - mondta Erős a 2. alkalommal megrendezett Vatera Exkluzív aukció kapcsán.

A licitálás augusztus 16-ig tart.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?