ÁTIGAZOLÁSOK

BREŠKA GÖRÖGORSZÁGBA TART. Mário Breška, a Púchov labdarúgója egyéves kölcsönjátékra a Panionoszhoz kerül. Pecze Károly edző elsősorban a támadójáték javulását várja tőle. A csapattal készül Ľubomír Meszároš is, aki legutóbb a török Adanaspor színeiben futballozott.

BREŠKA GÖRÖGORSZÁGBA TART. Mário Breška, a Púchov labdarúgója egyéves kölcsönjátékra a Panionoszhoz kerül. Pecze Károly edző elsősorban a támadójáték javulását várja tőle. A csapattal készül Ľubomír Meszároš is, aki legutóbb a török Adanaspor színeiben futballozott.

MÉGIS ELADJÁK ROONEYT? Elképzelhető, hogy Wayne Rooney csak rövid ideig lesz az Everton labdarúgója, mivel a korábban ettől mereven elzárkózó klubvezetők már nem zárják ki az eladását. „Rendkívül szomorú, hogy fontolgatnunk kell ezt a lehetőséget“ – mondta Paul Gregg, a liverpooliak igazgatója. Az Everton a napokban öt évre szóló, heti 50 ezer fontos fizetést biztosító szerződést ajánlott a 18 éves sztárnak, aki azonban még nem adott választ. A szakértők többsége szerint Rooney elutasítja majd a szerződéshosszabbítást, hiszen olyan európai sztárcsapatok, mint a Chelsea, a Manchester United, vagy a Real Madrid, is szívesen szerződtetnék.

REBROV A WEST HAMHEZ TART. Szerhij Rebrov, a labdarúgó Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur ukrán csatára a másodosztályú West Ham Unitedhez tart, szerződését várhatóan a napokban írja alá. A válogatott támadó, aki az elmúlt szezonban a török Fenerbahce kölcsönjátékosa volt, a héten már új együttesével készült az idényre. A West Ham vezetősége többek között az ő leigazolásától reméli, hogy a csapat a következő szezonban kiharcolja a feljutást. Rebrovot 2000-ben több mint 11 millió fontért szerződtette a Tottenham.

ERŐSĺT A BAJNOK BREMEN. A labdarúgó Bundesligában címvédő Bremen leigazolta a dán Daniel Jensent és a finn Petri Pasanent. Előbbi a spanyol Murciától érkezik, míg utóbbi az Ajax Amsterdamot hagyja ott a Bajnokok Ligájára készülő, Lisztes Krisztiánt is foglalkoztató brémai klub kedvéért. Az elmúlt idény végén ugyan több meghatározó futballista is elhagyta a bajnokcsapatot, azonban úgy tűnik, az átigazolási szezonban sikerült pótolni őket, hiszen Miroslav Klose, Gustavo Nery és Frank Fahrenhorst is aláírt a Werderhez. (sita, mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?