ATHÉN 2004

Huszadszor nyert a női Dream Team
Elszenvedte első vereségét szerdán a brazil női kosárlabda-válogatott, amely kikapott a 20 pontos Arhipova vezette Oroszországtól. A másik ágon harmadszor is győzött az Egyesült Államok, a Korea feletti sikere zsinórban a huszadik olimpiai győzelme volt a Team USA-nek.

Huszadszor nyert a női Dream Team

Elszenvedte első vereségét szerdán a brazil női kosárlabda-válogatott, amely kikapott a 20 pontos Arhipova vezette Oroszországtól. A másik ágon harmadszor is győzött az Egyesült Államok, a Korea feletti sikere zsinórban a huszadik olimpiai győzelme volt a Team USA-nek. (o)

Kínálják a Kenterisz-jegyeket

Egyre több görög szurkoló szeretne megszabadulni az olimpia augusztus 26-i atlétikaversenyeire szóló jegyétől, miután Kosztasz Kenterisz, a 200 m címvédője hétvégi doppingbotránya után visszalépett a küzdelmektől. Az athéni napilapokban hemzsegnek az apróhirdetések, amelyekben a tulajdonosok mélyen a vásárlási ár alatt kínálják belépőiket az Olimpiai-stadionba. Az arénába jövő csütörtökre már két héttel a nyitóünnepség előtt minden jegy elkelt, a nemzeti hős szerdai bejelentése óta azonban egyre több üres szék „keletkezik". (mti)

Szemtelenek a taxisok

Az athéni olimpiára érkezett turisták egyre többet panaszkodnak a fővárosi taxisok mohóságára és szemtelenségére. A legutóbbi kirívó eset során három vendég a szállodájuktól a mintegy 340 méterre lévő metróállomásig akart eljutni, melyért 30 eurót kellett fizetniük. Az Elefterotipia című lap szerint a csaló sofőrök az ötkarikás játékok „betegségévé" váltak. A cikk kitér arra, hogy a közelmúltban egy taxis 147 eurót kért egy olyan fuvarért, amely átlagos tarifával számolva mindössze öt euróba kerül. (mti)

Megpihent a békegalamb

Négy nap alatt Montenegróig repült az a galamb, amely egyike volt az athéni olimpia megnyitóján elengedett madaraknak. A kimerült jószág az adriai Sutomore városka egyik házának erkélyén pihent meg, a házigazda pedig meglepetten olvasta el a gyűrűn lévő szöveget: „Athina 13. 08. 2004”. A galambot megetették, megitatták, majd miután ismét erőre kapott, folytatta útját. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?