Anaheimben nyert és egyenlített a Chicago a nyugati döntőben

Anaheim |

<p>A vendég Chicago Blackhawks a harmadik hosszabbításban szerzett góllal győzte le az Anaheim Ducksot az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nyugati döntőjének második mérkőzésén, így egyenlített a párharcban.</p>

A több mint 116 perces ütközetet 2-2 után a svéd center, Marcus Kruger gólja döntötte el. A Blackhawks 89 éves történetének leghosszabb összecsapása a játékmegszakításokkal és a szünetekkel együtt több mint öt órán át tartott.

A meccsen mindkét kapus remekelt, a chicagói Corey Crawford 60, az anaheimi Frederik Andersen 53 védést mutatott be. A harmadik mérkőzésre csütörtökön, Chicagóban kerül sor. 

Eredmény:
nyugati főcsoport, döntő, 2. mérkőzés:
Anaheim Ducks-Chicago Blackhawks 2-3 - hosszabbítás után
    
A párharc állása 1-1.
A küzdelem az egyik csapat negyedik sikeréig tart.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?