A Slovan is elődöntős

Pozsony. A várakozásnak megfelelően a nagy esélyes Slovan jégkorongcsapata nyerte a Liptovský Mikuláš elleni hetedik playoff-negyeddöntő mérkőzést, és utolsóként jutott a legjobb négy közé, ahol a Košice lesz az ellenfele.

Pozsony. A várakozásnak megfelelően a nagy esélyes Slovan jégkorongcsapata nyerte a Liptovský Mikuláš elleni hetedik playoff-negyeddöntő mérkőzést, és utolsóként jutott a legjobb négy közé, ahol a Košice lesz az ellenfele. A másik ágon Zvolen–Poprad párharcra kerül sor; az elődöntőben (pénteken kezdődik) is négy győztes meccsre játszanak. Az 5. osztályozó mérkő-zés a nyitrai együttes sikerével vég-ződött, ezt azt jelenti, hogy hatodszor is megmérkőzik, mégpedig Iglón (csütörtök, 17.00) a két gárda.

NEGYEDDÖNTŐ

SLOVAN–L. MIKULÁŠ 7:1 – összesítésben 4:3 (4:1, 3:0, 0:0), gólütők: Hurtaj (4.), Kapuš (13.), Kropáč (5., 13., 26.), Hudec (21.), Norris (25.), illetve R. Školiak (12.). Játékvezető: Beniač; 3600 néző. SLOVAN: Ry-bár–Sloboda, Babka, Kusovský, Hecl, Tabaček, Bondarevs–Hudec, Mrena, Pištek–Podkonický, Kapuš, Pavličko–Kuľha, Hurtaj, Norris– Kropáč, Halaj, Kollár; L. MIKULÁŠ: Laco–P. Lištiak, Labaj, Čop, K. Kleniar, Droppa, Devečka–Kriška, Pleva, Kalousek–Krátky, Kohút, Šebo–R. Školiak, Trochta, Huna. Már az 5. percben 2:0 arányban vezetett a favorit, amely aztán szinte tetszés szerint ütötte a gólokat, s ilyen arányban is megérdemelten nyert.

OSZTÁLYOZÓ

NITRA–SP. N. VES 3:2 – összesítésben 2:3 (2:1, 1:1, 0:0), gólütők: Kolník (8., 18.), Horváth (22.), illetve Ondov (11.), Veselovský (28.). Játékvezető: Ország; 1600 néző. NITRA: Brňo–Gallo, Harabín, M. Barto, P. Slovák, Socha, Kurilla–Kolník, Zima, Chovanec–Paciga, Bafrnec, Horváth–J. Šimčík, Poljaček, Šlamiar; SP. N. VES: Milý–J. Hrubý, Gríger, Chromčo, P. Žec, Košťál, V. Turan–Troliga, Filip, Veselovský– Polomský, Ondov, Liba–Krausz, Mravec, Fedor. Nagy csatát láthatott a közönség, a valamivel határozottabb és szerencsésebb nyitraiak nyertek, s továbbra is reménykedhetnek a bennmaradásban. (t-zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?