A nagyszarvaiak tornaelsősége

A nagyszarvai ifik tavaly a második helyen zártak, idén azonban már a fináléban is győztek, s a teremtorna végén a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegével és két különdíjjal távoztak a nyárasdi sportcsarnokból.Nyárasd.

A nagyszarvai ifik tavaly a második helyen zártak, idén azonban már a fináléban is győztek, s a teremtorna végén a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegével és két különdíjjal távoztak a nyárasdi sportcsarnokból.

Nyárasd. Az ifik erőpróbájával rajtolt el a járás futballcsapainak idei terembajnoki sorozata. A korosztály mezőnyében nyolc együttes csatázott a trófeáért, a terembajnoki címért. A részvételre ugyan a tabella 1–8. helyezettje szerzett jogot, de mivel a 7. helyen telelő hodosiak nem jelentkeztek, ezért őket a bakaiak (10.) helyettesítették. Az ifik mérkőzéssorozatának immár tizennegyedik felvonásán a résztvevők előbb két négytagú csoportban csatáztak a pontokért.

Meglepetésre az őszi éllovas diósförgepatonyiak az A csoportban a 3. helyen zártak, így csupán az 5. helyért játszhattak a helyosztókon. „A vereségekből is le kell vonni a tanulságot. Egyébként a teremfocinak megvannak a maga sajátosságai” – magyarázta a diósförgepatonyiak bizonyítványát Lelkes Tibor csapatvezető.

A két veretlen csoportelső a döntőben nagy csatát vívott a trófeáért. A csiliznyáradiak kétszer is vezettek, de a nagyszarvaiak kétszer egyenlítettek, és két perccel a vége előtt Vaczulka Márton találatával a győzelmet jelentő gólt is megszerezték. „Az őszi idény befejezése után tornaterembe vonultunk, s a teremfocira koncentráltunk. Védenceim nagyon akarták a sikert, két meccsükön is vesztésre álltak, de mindkét esetben sikerült fordítanunk. Hogy jó csapatunk van, azt a két különdíj is igazolja. A tabella második helyén telelünk, de megpályázzuk a bajnoki elsőséget. Nálunk a fiatalok körében nagy az érdeklődés a foci iránt, tizennyolcan is eljárnak az edzésekre. A legjobbaknak pedig lehetőséget kínálunk a felnőttek mezében. Két különdíjasunk, Méri Zoltán és Vaczulka Márton ősszel az AG Sport Ligában is letette névjegyét” – nyilatkozta a tornagyőzelmet követően lapunknak a nagyszarvaiak trénere, Farkas György.

„Érdemes volt eljönni, több futballistával bővült a szombati lévai kerületi ifitornára készülő területi válogatottunk kerete” – ecsetelte a jól időzített rendezvény hozadékát Gaál Tamás, a területi szövetség ifjúsági szakbizottságának elnöke.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?