A Monacói Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja

<p>A nemzetközi sajtó kivétel nélkül a győztes Nico Rosberg, valamint másodikként célba ért mercedeses csapattársa, Lewis Hamilton viszonyának elmérgesedését taglalta a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíj másnapján.</p>

Németország: Bild:"Hamilton nem gratulált Rosbergnek. A csapattársak közti harc egyre ádázabbá válik. Már a szombati időmérő után sem beszéltek egymással egyetlen szót sem, s ugyanez volt a helyzet a díjátadásnál."    Frankfurter Allgemeine Zeitung:"Rosberg és Hamilton nemcsak ugyanolyan autót vezet, hanem még ugyanabban az apartmanházban is lakik Monacóban. A hétvégén azonban olyan távolra kerültek egymástól, hogy viszonyuk lassan Ayrton Senna és Alain Prost, a korábbi McLaren-pilóták kapcsolatára emlékeztet."    Frankfurter Rundschau:"Rosberg felbőszítette Hamiltont. A Mercedes pilótapárosa között véglegesen beköszöntött a jégkorszak, miután a német versenyző győzött Monacóban, ezzel megtörte a brit sikerszériáját, s visszavette a vezetést a vb-pontversenyben."    Die Welt:"A vb-győzelem esélye felemészti a barátságot." Olaszország: La Gazzetta dello Sport:"Rosberg Monte-Carlo királya. A német győzött, de közte és Hamilton között beköszöntött a jégkorszak. Idegek harca a hercegségben. Rosberg legyőzte a dühös Hamiltont, és sokat meríthet mentálisan ebből a sikerből."    Tuttosport:"Rosbergé a dicsőség, Hamiltonnak maradt a düh. Egy biztos: a két barát között most ádáz viszály dúl."    Corriere dello Sport:"Rosberg Hamilton előtt, küzdelem megfeszített idegekkel. Rosberg a király, Hamilton a fúria. Monte-Carlóban Nico győzött, s átvette a vezetést az összetettben."    Corriere della Sera:"Monte-Carlóban is a Mercedes volt fölényben, ahogy már megszoktuk, de a két barát közötti hangulat feszültté vált. Nico Rosberg a csatát megnyerte, de a háborút még nem." Nagy-Britannia: Guardian:"Az idei szezon hátralévő része már csak Lewis Hamiltonról és Nico Rosbergról szól. Egyikük világbajnok lesz, de nem a közeljövőben."    Telegraph:"Élesedik a viszály Hamilton és Rosberg között."    Sun:"Lewis Hamilton dühös volt és lemaradt, miközben legnagyobb riválisa a győzelemig száguldott." Spanyolország: El País:"Rosberg befűtött a Forma-1-nek. A német megszakította Hamilton sikersorozatát, s ismét vezet az összetettben."    Sport:"Rosberg vezette az újabb Mercedes-show-t."    Marca:"Vigyázz, Lewis! Hamilton másodikként ért célba úgy, hogy egy ideig csak az egyik szemére látott, s most dühös Rosbergre és a Mercedesre. A helyzet arra emlékeztet, amely 2007-ben a McLarennél kialakult." 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?