A madari szív diadala

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSMadar/Búcs. A madariak 3:2-re nyertek a búcsiak ellen a komáromi területi bajnokság I. osztályának hétvégi mérkőzésén.„Győzelmünk a szív diadala volt. Hasonló hozzáállással szinte bárkin felül tudunk kerekedni a bajnokságban.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Madar/Búcs. A madariak 3:2-re nyertek a búcsiak ellen a komáromi területi bajnokság I. osztályának hétvégi mérkőzésén.

„Győzelmünk a szív diadala volt. Hasonló hozzáállással szinte bárkin felül tudunk kerekedni a bajnokságban. Elszomorító, hogy néhány magáról megfeledkezett búcsi szurkoló megrongálta a nézőtéri padokat és a szemeteskukákat” – mondta a bajnoki után lapunknak Rontó Zsolt, a madariak klubelnöke és söprögetője, aki sárga lapok miatt kénytelen volt kihagyni a rangadót.

„Igaz, hogy Sánta Attila, Gyurkovics Ákos és Kovács Roland higgadtabbak lehettek volna a gólhelyzetek értékesítésénél, ám külső tényezők is szerepet játszottak védenceim vereségében, amiért nagyon csalódott vagyok. Ennek ellenére gratulálok az ellenfél sikeréhez” – fogalmazott kissé rejtélyesen Jávorka Péter búcsi edző.

A meccs előtti napon még víztócsák borították a pálya egyes részeit, a vendéglátóknak végül is sikerült a játékteret focira alkalmas állapotba hozni.

Dióhéjban a meccs krónikája: Csicsó Róbert Gáspár Zoltán pontos beívelését továbbította Horján Tibor hálójába – 1:0. Sándor Attila, a madariak új szerzeménye mellényúlt a labdának, az kipattant a kapufáról, s Varga Tibor könnyedén egyenlített – 1:1. A félidő végét jelző sípszó előtt Kovács Roland eresztett meg egy lövést tizennyolc méterről, a hazai kapus kiütötte, Sánta Attila pedig az üres kapuba pofozta – 1:2. Szünet után Takács Zoltán az Ógyalláról leigazolt Füssy Péter fejére varázsolta a labdát, s a fiatal csatár pompás góllal egyenlített – 2:2. Negyedórával a vége előtt Csicsó Róbert verekedte be magát a tizenhatoson belülre, majd mintegy nyolc méterről higgadtan kilőtte a vendégkapu bal alsó sarkát – 3:2. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?