A jordán herceg is indul Blatter ellen

<p>Ali bin al-Husszein jordán herceg bejelentette, hogy indul a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjáért Joseph Blatterrel szemben.</p>

A 39 éves sportvezető - aki jelenleg a FIFA alelnökeként és a Jordán, illetve a Nyugat-Ázsiai Labdarúgó Szövetség elnökeként is tevékenykedik - elmondta, kollégái bíztatására jelölteti magát, mivel sokan kiábrándultak Blatterből, a szervezet 78 éves svájci elnökéből, aki 1998 óta tölti be a posztot.    "Úgy gondolom, eljött az ideje annak, hogy az adminisztratív ellentmondásokkal szemben újra a sport kerüljön az előtérbe. Ez a játék megérdemel egy világszínvonalú vezető testületet" - nyilatkozta Ali bin al-Husszein, aki az etikus és átlátható működésre helyezné a hangsúlyt.     A jordán herceg előtt tavaly a francia Jerome Champagne, a szervezet korábbi főtitkár-helyettese és nemzetközi igazgatója jelentette be, hogy indul az elnöki posztért Blatterrel szemben.    A FIFA-t és az elnököt az utóbbi hónapokban rengeteg bírálat érte a 2018-as orosz, illetve a 2022-es katari világbajnokság helyszínkijelölésével kapcsolatban felmerült korrupciós vádak miatt.         A FIFA május 29-én Zürichben tartja az elnökválasztást.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?