A játékosok van Persie-t választották az év futballistájának

London |

<p>Az Arsenal holland csatárát, Robin van Persie-t választotta meg az év játékosának az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő futballisták szövetsége (PFA).</p>

A 28 éves támadó 28 találatával vezeti az élvonal góllövőlistáját, s együttese nagyban neki köszönheti, hogy három fordulóval a vége előtt a harmadik helyen áll a tabellán.

"Mindig jó érzés, ha mások dicsérik az embert, de ha a vetélytársaktól kapod az elismerést, az egészen különleges dolog, nagy megtiszteltetés" - mondta van Persie, a harmadik holland, és 2004 után az első Arsenal-járékos, aki megkapta ezt a díjat.

A válogatott futballista természetesen az év csapatába is bekerült a PFA-nál, melytől a Tottenham Spurs játékosa, Kyle Walker kapta meg az év fiataljának járó címet.

A PFA év csapata:
Joe Hart (Manchester City) - Kyle Walker (Tottenham Hotspur), Vincent Kompany (Manchester City), Fabricio Coloccini (Newcastle United), Leighton Baines (Everton) - David Silva (Manchester City), Yaya Toure (Manchester City), Scott Parker (Tottenham Hotspur), Gareth Bale (Tottenham Hotspur) - Robin van Persie (Arsenal), Wayne Rooney (Manchester United)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?