A hollandok a németekben bíznak

<p>Nem véletlenül nevezték a B csoportot halálcsoportnak: az utolsó forduló előtt még bárki továbbjuthat. A hollandoknak viszont már nincs a saját kezükben a sorsuk: le kell győzniük legalább két góllal a portugálokat, s reménykedniük, hogy a németek nyernek a dánok ellen.</p>

 

„A játékosaink arról beszéltek az öltözőben, hogy a németek biztosan százszázalékos teljesítményt fognak majd nyújtani az utolsó csoportmeccsen” – nyilatkozta Kees Jansma, a hollandok szóvivője. Régen rossz, ha egy szóvivőnek egy másik csapatról kell nyilatkoznia, de a hollandok maguknak köszönhetik a kialakult helyzetet, mivel mindkét eddigi mérkőzésüket elvesztették. A dánok ellen legalább helyzeteik voltak, a németek ellen már az sem.

A portugálok 1996 óta soha nem búcsúztak az Eb-csoportkörében. Bár Cristiano Ronaldo egyelőre nem brillírozik, Paulo Bento szövetségi kapitány bizakodó: „Mindegy, hogy ki lövi a gólokat, Cristiano vagy más. Az a lényeg, hogy továbbjussunk.”

 

PORTUGÁLIA–HOLLANDIA

Harkiv, vasárnap, 20.45 Játékvezető: Rizzoli (olasz)

 

A VÁRHATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Patrício–Pereira, Alves, Pepe, Coentrao–Meireles, Veloso, Moutinho–Nani, Hélder Postiga, Cristiano Ronaldo

 

Stekelenburg–Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Willems–Van Bommel–Robben, Sneijder, Van der Vaart–Van Persie, Huntelaar

 

EGYMÁS ELLENI MÉRLEG: 10 6 3 1 12:5

 

MI DÖNTHET?

* A Van Persie–Huntelaar páros.

* Cristiano Ronaldo. Már ha addig formába lendül.

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?