Sport

A hajrára elfogyott
 a felsőszeliek puskapora

Galánta | A lehető legrosszabbkor, a torna kicsúcsosodását jelentő párharcokon fogyott el a mezőny leggólképesebb (25 találat a csoportmérkőzéseken) alakulatának, a felsőszelieknek a puskapora.
Ágh István

2019. március 23. 13:59

hodosi focisták
A dobogós helyezettek csapatkapitányai és a torna három legjobb játékosa (www.obfzga.sk-felvétel)

Az elődöntőt ugyan még büntetőkkel megnyerték, de a tornadöntőben szoros vereséget (0:1) szenvedtek, így a Galántai járás kezdői terembajnokságának fináléját a szerediek A csapata nyerte. Az U11-es korosztály erőpróbájával fejeződött be a Galántai Területi Futballszövetség elnökének serlegéért rendezett hagyományos teremtornák idei sorozata. A legifjabb focistapalánták mezőnyében idén is tizenkét csapat csatázott az elsőségért. Ami a résztvevőket illeti, az összes alakulat a területi bajnokságban szerepel. 

„A jókaiak két nappal a torna kezdete előtt jelezték, hogy játékosaik megbetegedése miatt nem vesznek részt a megmérettetésen. Szerencsére a szerediek bő játékoskerettel rendelkeznek, ezért ők vállalták, hogy két csapattal állnak csatasorba. A korosztály nyolcadik alkalommal lezajlott megmérettetésén a kollektívák előbb a két hattagú csoportban körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a pontokért. A csoportok két-két legjobbja az elődöntőben folytatta, a vesztesek a 3. helyért, a győztesek pedig a trófeáért mérkőztek. A bevált szokás szerint a rendes játékidőben döntetlennel zárult mérkőzések után zajló büntetőpárbaj győztese két, vesztese pedig egy ponttal gyarapította gyűjteményét. Érdekesség, hogy az elődöntő és a 3. helyért játszott meccsen rendes játékidőben nem esett gól, a győztesről büntetők döntöttek. A tornát a szerediek A csapata nyerte, a felsőszeliek pedig a torna legjobb kapusának és legjobb góllövőjének odaítélt különdíjjal vigasztalódtak” – tájékoztatta lapunkat Milan Horňáček, a területi futballszövetség sporttechnikai bizottságának elnöke. 

A GALÁNTAI TERÜLETI SZÖVETSÉG VIII. TEREMBAJNOKSÁGA A KEZDŐK (U11) KOROSZTÁLYÁBAN

Csoportmérkőzések – A csoport: Matúškovo–Horné Saliby 0:11, Dolné Saliby–Sereď A 1:4, Trstice–Veľké Úľany 2:0, H. Saliby–V. Úľany 6:0, Sereď A–Trstice 3:0, Matúškovo–Dol. Saliby 0:2, Dol. Saliby–H. Saliby 0:4, Trstice–Matúškovo 4:0, V. Úľany– Sereď A 1:5, H. Saliby–Sereď A 2:0, Matúškovo–V. Úľany 2:3, Dol. Saliby–Trstice 0:5, Trstice–H. Saliby 2:2 – büntetőkkel: 2:3, Sereď A–Matúškovo 7:2.

B csoport: Váhovce–Veľká Mača 0:1, Galanta B–Abrahám/ Hoste 1:0, Pusté Úľany–Sereď B 0:0 – büntetőkkel: 0:1, V. Mača–Sereď B 2:1, Abrahám/Hoste–P. Úľany 0:0 – büntetőkkel: 0:1. Váhovce–Galanta B 0:2, Galanta B–V. Mača 1:0, P. Úľany–Váhovce 1:3, Sereď B–Abrahám/Hoste 3:1, V. Mača–Abrahám/Hoste 5:1, Váhovce–Sereď B 0:1, Galanta B–P. Úľany 2:0, P. Úľany–V. Mača 2:2 – büntetőkkel: 3:2, V. Úľany–Dol. Saliby 0:0 – büntetőkkel: 0:1, Sereď B–Galanta B 2:0, Abrahám/Hoste–Váhovce 3:3 – büntetőkkel: 3:4.

Elődöntő: H. Saliby–Sereď B 0:0 – büntetőkkel: 1:0, Galanta B–Sereď A 0:0 – büntetőkkel: 0:1.

Mérkőzés a 3. helyért: Sereď B–Galanta B 0:0 – büntetőkkel: 1:0.

Döntő: H. Saliby–Sereď A 0:1. 

Díjazottak – legjobb kapus: Renczés Viktor (felsőszeli); legjobb mezőnyjátékos: Sebastián Krajčík (galántai); legjobb góllövő: Lukáš Slamka (13 gól, felsőszeli)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ellenzéki egyeztetés: még külön utakon

A Hyundai Kona Chilli egy szeretni való apróság

Sokszor lehet újrakezdeni az életet, de befejezni csak egyszer

Nehéznek nevezte házassága első évét Meghan hercegnő

Vádat emeltek Marián Kočner és három további személy ellen a Kuciak-gyilkosság kapcsán

Botrány a magyar parlamentben: megzavarták Orbán Viktor beszédét

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!