A győrieké a bronzérem

A Győr idegenben két góllal legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó Soproni Liga 30., utolsó fordulójában, ezzel – mivel az Újpest kikapott Debrecenben – megszerezte a bronzérmet.

Böőr (balról) lőtte a győriek első góljátnb1.hu-felvételA nyugat-magyarországi együttes harmadik helyének köszönhetően minden bizonnyal a következő szezonban indulhat az UEFA-kupában, ugyanis a Magyar Kupa-döntő szerdai visszavágóján csodának kellene történnie Debrecenben, hogy a Honvéd ledolgozza hétgólos hátrányát, s ezáltal a fővárosi együttes vívja ki a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét.

A Diósgyőr–Győr meccs előtt búcsúztatták el az aktív pályafutását befejező hazai Vitelki Zoltánt, aki 38 éves korában, 196 élvonalbeli mérkőzéssel a háta mögött akasztotta szögre futballcipőjét. A győriek egy védelmi hiba után jutottak vezetéshez, ezt a szünet után megérdemelten növelték újabb két találattal. A hazaiak tompának bizonyultak, ötlet és elképzelés nélkül kísérleteztek, így nem tudták megkérdőjelezni a motiváltan futballozó győriek dolgát.

Simán győzött a Debrecen az Újpest ellen, elsősorban a Bogdanovics, Kerekes csatárduó remekelt. A mérkőzés után a debreceniek átvették történetük során szerzett első ezüstérmüket.

Pénteken a Vasas a második félidőben fordított a Nyíregyháza ellen.

A Siófok–Paks, a Kaposvár– REAC és a Honvéd–Tatabánya találkozó lapzárta után ért véget. (m, n)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?