A csilizradványiak csapata lett Csilizköz idei legjobbja

foci

A szezonrajt előtti hétvégén mindkét játéknapon rendes játékidőben döntetleneztek, szombaton tizenegyesekkel jutottak a döntőbe, vasárnap azonban büntetőkkel elbukták a finálét a tornaszervező balonyiak a Csilizköz Kupán.

 „Nem jött ki a lépés, házigazdaként nem tartottuk otthon a serleget. Szombaton a két VII. ligás rivális összecsapásán tizenegyesekkel két vállra fektettük a szapiakat, a másik ágon a csilizradványiak találatokban bővelkedő meccsen 5:2-re verték a csiliznyáradiakat. Vasárnap délután a bronzmeccsen góleső volt, a szapiak friss igazolása, Belucz Gábor mesterötöst produkált, csapata 6:2 arányban hengerelte le a csiliznyáradiakat. Szombat délelőtt ugyan nálunk is eleredt az eső, de délután már tökéletes volt az idő. A párharcok zökkenőmentesen zajlottak, a mintegy háromszáz szurkoló megtalálta a számítását. A színvonalas találkozókat a Czucz Tibor, Klempa Attila és Ürögi Tamás alkotta játékvezetői trió irányította. Mivel a hét végén rajtolt el a pontvadászat őszi idénye a csallóközi focipályákon, ezért a csapatok számára a Csilizköz Kupa jelentette a fazonigazító főpróbát. Az erősítésként kiszemelt újoncok is pályán tüsténkedtek. Nálunk Vörös Bálint (a szapiaktól érkezett) és Rákóczi Zalán (Bős) jutott szóhoz. Rajtuk kívül még Tarcsi Pál (Izsap) vár bevetésre. A kollektívákat és az egyéneket kupákkal, pezsgővel jutalmaztuk” – ecsetelte a legfontosabb tudnivalókat a térség legpatinásabb tornájáról Wunder-lich Zsolt, a szervezőbizottság oszlopos tagja.

Érdekes

Tornakrónika

Csilizradvány–Csiliznyárad 5:2 (3:1)

g.: Zsoldos Ferenc 3, Gaál Tamás, Végh Viktor, ill. Vida Dominik, Erdős István;

Balony–Szap 0:0 – büntetőkkel: 3:0.

 

Mérkőzés a 3. helyért:

Szap–Csiliznyárad 6:2 (3:1), g.: Belucz Gábor 5, Fülöp István, ill. Cicák Maroš, Vida Dominik.

 

Döntő:

Balony–Csilizradvány 1:1 (1:1), g.: Vida Barnabás, ill. Németh Gábor – büntetőkkel: 5:6.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?