A bőség zavara a zselízieknél

Zselíz/Garamkálna |

<p>Lévai járási rangadó zajlik szombat délután (14.30) a tabella 3. helyén telelő újonc zselíziek otthonában, ahol a garamkálnaiak vendégszerepelnek a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának tavaszi nyitányán.</p>

A vendéglátók ősszel valamennyi hazai párharcukat megnyerték, mai ellenfelük pedig a hét idegenbeli összecsapásból csupán kétszer került ki győztesen, két találkozója pontosztozkodással fejeződött be. „Péntek reggel még friss hóréteg borította a pálya talaját, remélhetőleg az időjárás kegyeibe fogadja a derbit. A hagyománynak megfelelően a támadójátékra összpontosítunk, meggyőződésem, hogy ezúttal is sikerül otthon tartanunk a három pontot” – tájékoztatott Štul- ler István, a zselíziek edzője. A hazaiak a téli holtidényben leigazolták a nagysallói Mészárost, a legutóbb Magyarországon légióskodó Sováb is visszatért hozzájuk. „A bőség zavarára való tekintettel nálunk a nap kérdése: kit hagyjak ki a kezdőtizenegyből. A nagyölvediektől lízingelt Czíria a szabályok értelmében csupán áprilistól léphet pályára” – fogalmazott a tréner. „Sokat várok az új szerzeményektől, Vančótól és Vargától. A hazaiak bizonyára kitámadnak, ezáltal viszont lehetőség kínálkozik góllal kecsegtető kontrákra. A mieink minden téren felveszik a versenyt a képzett focistákból álló ellenféllel. Szeretnénk egy döntetlent kicsikarni, de a győzelem lehetőségét sem adjuk fel” – latolgatta az esélyeket Michal Hajtó, a garamkálnaiak titkára. A kulcsjátékosnak számító Bogár felépült súlyos sérüléséből, Hrnčiar és M. Gabaš viszont sárga lapok miatt nem állhat Jozef Belfi edző rendelkezésére. Munkahelyi elfoglatsága miatt további két labdarúgónLk bevetése is kérdéses.

MECCSKALAUZ
Tabellasorok
3. Želiezovce 15 10 0 5 40:26 30
9. Kalná n/Hr. 15 5 5 5 20:17 20

Őszi eredmény
Kalná nad Hronom–Želiezovce
0:1 (0:0), g.: Sál (60.).

Tippünk
A zselíziek 2:1 arányban legyőzik ellenfelüket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?