A Borussia Dortmund nem akarja elengedni Erling Haalandot

Erling Haaland

Sebastian Kehl, a Borussia Dortmund labdarúgóklub vezetőségi tagja kijelentette, hogy idén nyáron nem akarják elengedni Erling Haalandot, pedig tudják, hogy jelenleg ő a világ legkeresettebb csatára.

"Arra számítok, hogy Erling az új szezonban is a Borussia Dortmundban játszik majd. Minden nap látom, és mondhatom, teljesen elkötelezett a klub iránt" - nyilatkozta Kehl.

A 20 éves norvég válogatott futballista a tavalyi év elején igazolt a német csapathoz, amelyben azóta 56 mérkőzésen 53 gólt szerzett. Menedzsere, Mino Raiola a közelmúltban azt mondta, Haaland 2024-ig szóló szerződése ellenére már idén nyáron távozhat Dortmundból.

"Minden nagy klub őt akarja, és ha jön egy olyan jelentős egyesület, mint a Real Madrid vagy a Barcelona, akkor nehéz nemet mondani" - mondta Raiola.

Sebastian Kehl erre úgy reagált, nagyon jól ismerik Mino Raiolát, ezért a tőle származó furcsa kijelentéseken nem igazán lepődnek meg.

"Nem vagyunk naivak, és tudjuk, hogy a világ vitathatatlanul legfelkapottabb csatáráról beszélünk, és a spekulációknak nem lesz vége" - tette hozzá Kehl.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?