6. Lakodalomvarázs Dunaszerdahelyen

Vőfélyek, zenészek, fotósok, videósok, sminkesek, cukrászok – mintegy negyven szolgáltató várta az ifjú párokat.DunaszerdahelyJanuár közepén rendezték meg a 6. Lakodalomvarázs kiállítást.

Vőfélyek, zenészek, fotósok, videósok, sminkesek, cukrászok – mintegy negyven szolgáltató várta az ifjú párokat.

Dunaszerdahely

Január közepén rendezték meg a 6. Lakodalomvarázs kiállítást. Idén több mint negyven szolgáltató várta az ifjú párokat a Vidékfejlesztési Szakközépiskola dísztermében.

Kocur László szervező elmondta, az első két Lakodalomvarázst Nyékvárkonyban szervezték. A nagy érdeklődés miatt azonban új helyet kellett keresniük. A Lakodalomvarázson az esküvői alapszolgáltatók mellett számos kiállítóval találkozhattak a látogatók. „Igyekeztünk lehetőséget kínálni a csallóközi szolgáltatóknak” – közölte Kocur László.

Az érdeklődők megismerkedhettek az új esküvői trendekkel, meghallgathatták a népszerű zenekarokat, találkozhattak a vőfélyekkel, fotósokkal, videósokkal. Tájékozódhattak az esküvő előtti fogfehérítésről és arról is, miként szerezhetnek jobb erőnlétet a nagy napra. Megtekinthették a fodrászok, a sminkesek, a divattervezők, a cukrászok munkáját és időpontot is egyeztethettek velük. Kiválaszthatták a lakodalomba szánt pálinkákat, az esküvői meghívó motívumát, a dekoráció színét. „Újabban nagy divat a kék. Tavaly a rózsaszín és a barackszín volt a felkapott. Az arany és a bézs árnyalatok minden évben jól fogynak” – beszélt az esküvői meghívók és értesítők színvilágának változásáról az egyik kiállító.

Délután érdekes beszélgetéseket hallgathattak a résztvevők az esküvőszervezésről. „A nyári, őszi, illetve a 2017-es esküvőkre lehet szolgáltatókat találni” – folytatta a szervező. „Időben elkezdtük szervezni az esküvőt, hogy le tudjuk foglalni azokat a szolgáltatókat, akiket terveztünk, és ne kelljen kompromisszumot kötni. A sminkes érdekelt még, mivel láttam, hogy jó munkát végeznek, közülük választok” – nyilatkozta lapunknak egy menyasszony.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?