3:0-ra nyert a DAC Nagymihályban

Nagymihály (Michalovce) |

<p>Osztálykülönbségű, 3:0-s győzelmet aratott a DAC az újonc nagymihályiak otthonában a labdarúgó Fortuna Liga 6. fordulójában.&nbsp;</p>

A Zemplín stadionjában közel négy és félezer néző gyűlt össze, köztük nagyjából 30 DAC-drukker. A meccs elején a harcosság dominált, a csapatok főként távolabbról próbálkoztak, a lövéseket általában blokkolták. A 37. percben a DAC Szarka révén megszerezte a vezetést: a sárga-kékek csatára Pačinda ívelése után gurította el a labdát Raška mellett – 0:1. A második félidőben Sarr növelte az előnyt: Pačinda kiugratta Szarkát, akinek lövését Raška kiütötte, de a kipattanóra érkezett a szenegáli légiós, és nem is hibázott – 0:2.  Biztos vezetése tudatában a DAC nagyon higgadtan játszott, és a 74. percben a harmadik gólt is megszerezte: Straka futott el a jobb szélen, majd előreívelt Szarka felé, a labda viszont továbbszállt a második vonalból érkező Ľupták felé. Az első lövést védte a hazai kapus, de a labda visszakerült Ľuptákhoz, másodszorra pedig összejött a gól – 0:3. A DAC ezzel már 11 pontnál jár, és a táblázat harmadik helyén áll a szombati játéknap után, az újonc nagymihályiak hat forduló után három ponttal sereghajtók. (SITA, fcdac.sk) Michalovce–DAC 0:3 (0:1)Góllövők: Szarka (37.), Sarr (62.), Ľupták (74.). Sárga lap: Kunca, ill. Ljubicic, Štepanovský.Játékvezető: Pavlík, 4220 néző.Michalovce: Raška–Koscelník, Gallo, Podhorin, Šimčák–Grič (57. De Marco), Kunca, Turik, Danko (76. Perez), Regáli (67. Mensah)–Nworah.DAC: Tujvel–Štepanovský, Kwin, Michalík, Brašeň– Sarr (81. Polievka), Ljubicic, Straka, Pačinda (87. Černák)–Ľupták–Szarka (89. Jurčo). 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?