26. Tőkési Kupa Vitéz János vitézzel

díjugratás
Dunatőkés |

Vasárnap délután (14.00) ismét a birtokukba veszik a Czajlik-ranchot a díjugratók az immár 26. évfolyamába lépett Tőkési Kupán. 

A Magyarországról és Szlovákiából érkező résztvevők – várhatóan 45-50 lovas négy kategóriában méri össze a tudását: a 100 centiseknél, a 110 centiseknél, a 120 centiseknél és a kitartásos magasugrásban (minimaxi) díjazzák a legjobbakat. Közéjük várják a hazai istállót képviselő Alföldi Lilla, aki Cantona R és Jak nevű lovaival indul a versenyen, de Varga Leila is biztosan ott lesz az indulók között. 

A sport mellett számos kulturális profram is várja a nézőket a délutánon/kora estén: fellép a helyi kórus, lesz solymászbemutató, a Czajlik-ranch lovasai Carmen áriájára adják elő koreográfiájukat. A program a Nemzeti Lovasszínház János vitéz című előadásával csúcsosodik ki 20.00-kor. 

„A verseny előtt a lovasok védőszentjének tiszteletére mutatnak be szentmisét. Lovasfesztiválunknak már kialakult egy állandó törzsközönsége, ezúttal is mintegy két-háromezer látogatóra számítunk” – mondta lapunknak Czajlik Zsuzsanna versenytitkár. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?