19 évesen Verstappen az év embere

Bécs |

<div>Az újságírók Max Verstappent, a Red Bull csapat 19 éves holland versenyzőjét választották az év emberének a Forma-1-ben.</div>

A bécsi díjátadó gálán Verstappent egy másik kategóriában is elismerték: az év legemlékezetesebb akciójának választották azt, amikor a heves esőzésben megrendezett Brazil Nagydíjon megelőzte a később világbajnoki címet szerző német Nico Rosberget. Verstappen a májusi, spanyolországi sikerével minden idők legfiatalabb futamgyőztese lett. „Nagyon elégedett vagyok a második Forma-1-es évadommal. Az elején nem is gondoltam, hogy ilyen jól sikerül majd. Remélhetőleg a következő szezonban még sikeresebb leszek” – mondta a holland versenyző. A Forma–1-es csapatfőnökök viszont az Autosport magazin titkos szavazásán ismét a háromszoros világbajnok, idén másodikként végzett brit Lewis Hamiltont választották meg az év legjobbjának. A világbajnok Rosberg pénteken bejelentette, hogy visszavonul a Forma-1-től.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?