100 éves a szenci futball

focilabda
Szenc |

Nagyszabású focidélutánnal ünneplik szombaton Szencen a helyi szervezett futball centenáriumát. Az első klub alapításának 100. évfordulóján 13 órakor kezdődnek a programok. 

Előbb az U15-ös csapat, majd 15 órától az U13-asok mérkőznek meg a cseklészi korosztályos fiúkkal a Nemzeti Edzőközpont egyik pályáján. A fő pálya mellett egykori elsőligás kiválóságok aláírását szerezhetik meg az érdeklődők, majd picit komolyabbra fordul a dolog, a III. liga bajnoki mérkőzése, a Senec–Pezinok találkozó következik. A 90 perc után pedig szurkolók és játékosok egy ízletes gulyás mellett beszélhetik meg a történteket – a mostaniakat vagy akár a sok-sok évvel korábbiakat, amelyeket a szenci futball száz évéről szóló kiadványból lehet megismerni, Szécher Mátyás tollából.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?