Világhírű magyar találmánnyal védekezhetünk az elektroszmog ellen

elektroszmog

Amikor a hétköznapokban azt tapasztaljuk, hogy folyamatosan fáj a fejünk, ingerlékenyek vagyunk, többnyire kezdődő betegséget vagy fronthatást sejtünk a háttérben. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni az életünkben folyamatosan jelen lévő elektroszmog káros hatását sem.

Észrevétlenül hálóznak be bennünket a kis- és nagyfrekvenciás sugárzások, melyek elektroszmog formájában csapódnak le, és hagynak nyomot a szervezetünkben. Egy magyar találmánynak köszönhetően azonban védekezhetünk ellene. Juhász Jánost, az SHS system műszaki védelmi rendszer kutatásfejlesztőjét a csernobili jelenség motiválta, hogy elindítsa azt a 25 éves innovációt, amely ma már egy működő, és nemzetközi szinten elismert sugárvédelem. Munkatársaival együtt kifejlesztették az úgynevezett épületvédelmi technológiát, de rendszerük alkalmazható autóban, vagy akár egy személyes mobiltelefonon is.

„Megterheljük a levegőt elektroszmoggal. A digitalizáció, a robotizálás korában cirka 8 milliárd mobiltelefon van a Földön” – osztotta meg a Lokállal a döbbenetes adatot Juhász János munkatársa és felesége, Juhászné Molnár Marianna sugárzáskutató. Az elektroszmog veszélyeinek az alapja a sejtkommunikációs zavar. A digitalizációs terheléssel elveszítettük a természetközeli állapot energiáit, ez pedig fizikai tünetekben is jelentkezik. Egyre több az elektro-hiperérzékeny, depressziós, autizmusban, dekoncentráltságban, fáradékonyságban, alvászavarokban, bizonytalan eredetű fülzúgásban, fejfájásban, ingerlékenységben, érdektelenségben szenvedő ember, és a tünetek zöme sajnos már a gyerekeknél is előfordul. Az okok között ott lehet az elektroszmog, mint stresszhatás.

A Nemzetközi Elektroszmog Kutató Intézetek vizsgálati anyagai egyértelműen igazolják, hogy a sugárzások, mint kiemelt rizikófaktorok is hozzájárulhatnak minden betegség kialakulásához. Jelenlétükkel nehezítik azok gyógyulási esélyeit, sőt önmagukban is okoznak megbetegedéseket. A WHO az elektroszmogot kiemelt rizikófaktornak minősítette, 2B rákkeltő kategóriába sorolta ugyanúgy, mint a dohányzást vagy az alkoholt.

Nem a fejlődés a probléma, hanem az, hogy olyan gyorsan következett be, hogy hatalmas lett a szakadék a védekezés és a fejlődés között.

A szakemberek által kifejlesztett SHS system technológia lényege, hogy az épületekben mérhetően csökkenti a sugárzást, és átalakítja a természetes állapotnak megfelelő frekvenciává és hővé, így egy láthatatlan aurát kap az épület, amelyben az egészségügyi kockázat alá csökken az elektroszmog. A szűrő telepítése úgy kezdődik, hogy akkreditált mérőműszerekkel diagnosztizálják az épületet, majd a határértékek alá viszik valamennyi sugárzási paramétert. Három hét után kontrollméréseket végeznek, amelyek igazolják, hogy az épület hivatalosan is zöld. Ez a lehetőség nem csupán intézményi szinten működik, de a lokális védelem akár egy autón, repülőgépen, tömegközlekedési eszközökön belül, sőt a mobiltelefonra illesztve is hatékony.

Mi is az az elektroszmog?
Elektroszmog az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magába, amely mindenütt jelen van. Kevés az olyan pont a bolygón, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető. További terhelést generálnak a falakban lévő vezetékek is, az elektromágneses sugárzások pedig változó mértékű, de jól azonosítható sejtbiológiai kockázati következményekkel járnak.  Az elektroszmog folyamatos jelenléte negatív hatással van testünk jól szabályozott működésére.

 

Találkozzunk személyesen Tallóson a termelői piacon július 8-án. Weboldalunk: www.shssolution.sk

Zníženie elektrosmogu | SHS Solution

Vedecky preukázané technológie na ochranu obydlia, kancelárskych priestorov a verejných budov pred žiarením

www.shssolution.sk

Tel:+421 948 002 852 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

SHS
shs
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?