VIGADÓBÁL – idén is teltház lesz

vigadóbál

A 2023. január 28-án megrendezésre kerülő 11. POZSONYI MAGYAR VIGADÓBÁL helyszínén már biztosan nem marad üresen szék. Teltházas lesz az idei bál is.

Fellép a DÍVÁK együttes: Détár Enikő, Fésűs Nelly, Ladinek Judit a Moulin Rouge és a Retro Show műsor dalaival. A báli zenét két nagy formátumú zenekar szolgáltatja: a JUST SHOW BAND és MEZEI ERNŐ cigányzenekara.

Vigadóbál egyedülálló koncepciójának köszönhetően a bál exkluzív helyszínen, magas színvonalon, de mindenki számára elérhető áron láthatja vendégül az érdeklődőket.

A szervezők azt a célt követik ezzel, hogy anyagi helyzetétől függetlenül együtt bálozhasson a maroknyi pozsonyi magyarság, és az ország minden tájáról nagy számban érkező vendégek.

Ennek a nemes elhatározásnak a megvalósításához természetesen támogatókra van szükség. A nehéz gazdasági helyzet ellenére azonban idén is sikerült összefogni az ügy érdekében. A támogatók, s a Bumerang rendezvényszervező iroda jelentős hozzájárulásával a pandémia okozta 2 év kihagyás után sikerült előteremteni az eszközöket az esemény megvalósításához. Hasonlóan tehát a Vigadóbál első évadjaihoz, idén ismét nem csak a kimagasló szervezés és élmény köszönhető nekik, amit már több száz cégrendezvényen, fesztiválon bizonyítottak. Hogy ennek mi a titka azt jól jelzi a szlogenjük: Bumerang – az ugyanazt is mindig másként!

balla igor

Persze a főszervező Balla Igor és munkatársa Kováts Orsolya minden igyekezete sem járhatott volna sikerrel a partnereik nélkül. Hálás köszönetüket szeretnék ezért kifejezni a tisztelt Támogatóknak a hozzájárulásukért, mellyel idén nem csak anyagiakat adtak, hanem reményt is. Reményt, hogy újra visszatérhet az élet a régi kerékvágásba. Ismét lehetőség lesz találkozni a barátokkal, ismerősökkel, s szórakozni gondtalanul. Méghozzá egy olyan csodálatos helyszínen, mint a pozsonyi Vigadó a Redut. Már nyár óta érkeztek az érdeklődő telefonok, e-mailek azzal kapcsolatban, hogy lesz-e Vigadóbál. Majd később a sok köszönő szó a bátor elhatározásért, melyek természetesen a partnereknek is szólnak.

Most már tehát biztos, hogy ott lesznek a Vigadóbálon a régi, s az új vendégek, valamint a pozsonyi magyar gimi diákjainak szülei, akik természetesen idén is jutányos árú belépőt válthattak. Na és természetesen az a 12 elsőbálozó diák is, akik csak a belőlük kisugárzó vizuális élménnyel viszonozzák a házigazdák vendéglátását.

vigadóbál
vigadó

A társszervező A Duna utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium igazgatója Morvay Katalin elmondta, nagy örömmel tölti el, hogy az iskola és a szervezők összefogásának köszönhetően ilyen lenyűgöző környezetben ünnepelhetik a diákok szülei és tanárai a farsangot. Hangsúlyozta továbbá, hogy idén ez sokkal több mint egy esemény meg-, vagy nem megrendezésének a kérdése. A diákok szüleitől szerzett közvetlen tapasztalatok arról vallanak, hogy: „Az embereknek már nagyon nagy szükségük van arra, hogy kifújják magukból a sok megpróbáltatás okozta rossz energiát, és új élmények erejét szívhassák magukba.“

Vigadóbál -Mulatni bolondulásig

támogatók
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?