Orange: egyszerűbb, áttekinthetőbb tarifacsomagok

orange

Egyszerűsítette a tarifacsomagok, programok kínálatát az Orange – ezzel nemcsak áttekinthetőbb lett a portfólió, de az ügyfelek is sokkal egyszerűbben találják meg azokat a lehetőségeket, amelyek leginkább megfelelnek távközlési, tévézési és internetezési szokásaiknak.

Hangalapú csomagok

A közelmúltban az Orange bemutatta az új adatokra fókuszáló tarifacsomagjait, melyek egyszerűbbek, áttekinthetőbbek – ez a Paušál Plus, amely egyik újdonsága, hogy díjazza a hűséget azzal, hogy az ügyfél minden évben nagyobb mennyiségű adatkeretet kap. A csomagok között megtalálható a teljesen korlátlan Prémium csomag is. Az Orange szerint ugyanis az ügyfelek nem akarnak tengernyi lehetőség közül válogatni, hogy megtalálják azt, ami igazán kedvező számukra, sokkal fontosabb az, hogy egyértelmű, áttekinthető és minden igényre szabott csomagok közül választhassák ki azt, ami leginkább megfelel kommunikációs szokásaiknak. Így már egyszerűen, gyorsan válaszhat az ügyfél, sőt, még extra adatkeretet is kap a hűségért – minden évben automatikusan 500 MB-tól 3 GB-ig (havonta) nő a felhasználható mennyiség. Ha pedig ez nem elég, akkor 5 euróért bármikor vásárolhat extra adatkeretet. Azok az ügyfelek, akik átviszik a telefonszámukat az Orange-hoz egy konkurens szolgáltatótól, akár 4 hónapon át ingyen használhatják a Paušál Plus tarifacsomagot, vagy választhatják a 2-5 eurós kedvezményt is, ennyivel lesz alacsonyabb a havi számla – függetlenül attól, hogy köt-e hűségszerződést, vagy sem.

Internet, tévé

De nemcsak a hívás alapú csomagok lettek egyszerűbbek, áttekinthetőbbek, hanem a tévés és internetes programok is. Sőt, ha az ügyfelek Love-programmal vásárolják meg a mobilos, tévés és/vagy internetes csomagot, még kedvezőbbek juthatnak hozzá a szolgáltatáshoz.

Optikai internetes csomagból három közül lehet választani, ez az Alap, a Közepes és a Prémium, a sebesség az elsőnél akár 50 Mbit/s is lehet, ennek ára 11 euró havonta. A közepesnél már akár 500 Mbit/s is lehet a gyorsaság (havi 16 euróért), míg a Prémium csomagban a sebesség elérheti az 1000 Mbit/s-ot (21 euró havonta). Mindegyik csomagban korlátlan az adatkeret, és tartalmazza az Online ochrana Doma elnevezésű biztonsági csomagot.

Ha olyan helyen él, ahol nem elérhető az optikai internet, akkor választhat a DSL-csomagok közül, ezek sebessége 15 Mbit/s-os (havi díja euró) és 70 Mbit/s-os (havi 16 euróért). Ezek is korlátlan adatkerettel rendelkeznek.

És végül a tévés csomagok sem maradtak ki az egyszerűsítésből, itt is három csomag található, az alap 48 (7 €), a közepes 100 (10 €) míg a prémium akár 127 (15 €) csatornát is tartalmaz. Mindegyikhez ingyenesen jár a felvétel és a TV Archív funkció.

Love

Azok az ügyfelek, akik a közepes vagy a prémium tévéscsomag és internet mellett döntenek, és élnek a Love-csomagok előnyével, havi 5 eurós kedvezményt kapnak a mobilos csomag díjából, így akár 120 eurót is megtakaríthatnak a kétéves hűségidő alatt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?