„Nagy hangsúlyt helyezünk az időtálló modern építészeti megoldásokra”

cz

Milyen magyar vonatkozással rendelkezik a CZ Slovakia, a. s.?

CZ Slovakia, a. s. somorjai székhelyű cég 1993-ban alakult meg. A kezdetekben elektronikai termékek forgalmazásával foglalkoztunk. Az ingatlanpiacra az 1990-es évek végén léptünk be történelmi épületek megvásárlásával és felújításával. Mára a cég tevékenységi köre magában foglalja irodaépületek, lakóépület-komplexumok, kereskedelmi zónák, illetve ipari parkok kivitelezését is. A CZ Slovakia, a. s. 30 főt foglalkoztat, akik közül többen magyar anyanyelvűek és magyar középiskolát végeztek.

•  Milyen beruházások tartoznak a cég portfoliójába?

A CZ Slovakia védjegyet több sikeres befektetés is hordozza, itthon és külföldön is. Legnagyobb sikereink közé tartozik a Vietnám legnagyobb városában – Saigonban, mai nevén Ho Si Minh-városban – kivitelezett toronyirodaházunk, amely ma már saját életét éli a benne működő bérlőivel, miközben mi a projekt folytatásán dolgozunk. Sikeresen befejeztünk és értékesítettünk egy lakóingatlan-projektet Romániában, ami 4 ezer lakás felépítésére volt előkészítve, valamint itthon a pozsonyi reptér közvetlen közelében lévő Pharos Business park üzleti zónát. A legtöbb figyelmet a cég legnagyobb lakónegyede, a pozsonyi „Nový Ružinov” igényli. Mindeddig több mint 460 lakást adtunk át ügyfeleinknek, jelenleg pedig közel 240 lakás áll felépítés alatt. További fázisok engedélyeztetésén dolgozunk, illetve a cég tulajdonában lévő további telkekre vonatkozó területrendezési tervek frissítését kérvényeztük, ami magában hosszú és emberigényes feladat. A területrendezési tervek sikeres frissítése esetén egy új városrészt lesz lehetőségünk létrehozni több mint 2300 lakással és a hozzátartozó szolgáltatásokkal.

Galéria

 •  Mivel tűnik ki a Nový Ružinov a többi pozsonyi új építésű lakóparkok közül?

A Nový Ružinov az új városközponttól (Eurovea bevásárlóközpont) ötpercnyi autóútra és egyben a dunai gát és több nemzetközi biciklisút közvetlen közelében terül el. Így nagy hangsúlyt helyezünk az időtálló modern építészeti megoldásokra, a fázisok egységes hatására, amely a Compass architekti kézjegyét viseli. Minden új szektorban multifunkciós parkot telepítünk, amelyek megálmodója a Laboratórium architektúry krajiny műterem. Továbbá büszkék vagyunk arra is, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben, amit az infláció és a kamatlábak emelkedése okozott, egyedüliként a piacon ajánlunk az új vásárlóinknak nem visszatérítendő támogatást, mégpedig 0,49% garantált kamatlábat 3 évre.

•  0,49% 3 évre nagyon bőkezű ajánlat. Hogyan működik ez a modell?

Mivel nem vagyunk pénzügyi intézet, így a vásárlóinknak továbbra is banki jelzáloghitelt kell felvenni. A maximális támogatás mértékét a következőképpen számoljuk ki: az ingatlan árának 80%-ra 30 évre az aktuális kamatláb alapján felvett hitel havi törlesztőrészletének különbségét kompenzáljuk 0,49% kamatlábhoz viszonyítva. Konkrétan egy 220 000 eurós hitel esetén a maximális támogatás akár a havi 520 eurót is elérheti, ami 36 hónapon keresztül 18 720 eurót jelent.

•  Az ajánlatot azok is igénybe vehetik, akik készpénzzel rendelkeznek?

Természetesen, az ajánlat mindenkire vonatkozik, nem diszkrimináljuk egyetlen vevőnket sem. Az érdeklődők a www.novyruzinov.sk weboldalon tálálnak további információkat, illetve a 0903 720 060 telefonszámon magyarul is szívesen megválaszoljuk további kérdéseiket.

www.czslovakia.sk | www.novyruzinov.sk

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?