Implantológia: részleges rehabilitáció a győri Solydent fogászati klinikán

fogászat

Pácienseink gyakran keresik fel fogászati rendelőnket azzal a kéréssel, hogy egy vagy több foghiány pótlását szeretnék. A hiányos fogazat megterhelő lehet mind testileg, mind lelkileg. A magabiztos mosoly, a komfortos étkezések, a kiegyensúlyozott kommunikáció elengedhetetlen feltétele a pótolt fogazat.

A foghiányok a megmaradt fogak szempontjából is számos problémát okozhatnak: a szomszédos fogak dőlését, a szemben lévő fogak süllyedését, a harapási magasság csökkenését, ezért a pótlásukról gondoskodni kell. Rendelőnkben az implantációs konzultáció egy CT-felvétel készítésével kezdődik, aminek segítségével három dimenzióban látjuk a foghiány területén meglévő csont mennyiségét és minőségét. Ez segít a pontos kezelési terv létrehozásában: szükséges-e preimplantációs beavatkozás, azaz a csontpótlás, arcüregemelés, és milyen kezelési lehetőségekkel tudunk szolgálni a fennálló probléma megoldására. Rendelőnk számos implantátumrendszerrel dolgozik.

A KIMAGASLÓ SZÍNTŰ ANKYLOS

Az Ankylos egy 30-40 éves múltra visszatekintő német implantációs rendszer, amely kimagasló szintű implantációs ellátást nyújt. Jellemző rá a szilárdság, a stabilitás és a megbízhatóság. Természetes esztétikai élményt nyújt, mechanikai kialakítása is tökéletes. Kúpos csatlakozást alakítottak ki, amely a kezdeti és a hosszú távú szöveti stabilitást is biztosítja. Mikromozgás szinte egyáltalán nem tapasztalható, és a lehető legmagasabb szintű baktérium-ellenállást biztosítja. Erősen rögzíthető, így lehetetlenné teszi a csontok lebontódását, tökéletes egészséget biztosít, legyen szó a kemény vagy a lágyszövetekről.

A magyar fogászatok zászlóshajója. A győri Solydent fogászati klinika immáron 30 éve folyamatosan a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának akkreditált rendelője. A kezdetektől a legmodernebb eljárásokkal és fogászati berendezésekkel, kiváló szakorvosgárdával várják a kezelésekre jelentkezőket. A klinikán tíz fogorvos, 16 asszisztens, hat hostess és tízfős saját fogtechnikai labor szolgálja a pácienseket. Tizenkét rendelő és egy steril műtő biztosítja a modern, minden igényt kielégítő épületben a szakszerű ellátást.

A SZÉLES KÖRBEN ELÉRHETŐ NEODENT

A Neodent implantációs rendszer célja, hogy a tesztelt implantációs megoldásokat megfizethetőbbé tegye a lakosság szélesebb körében is. Több mint 30 éve foglalkozik fogászati implantátumok és a kapcsolódó pótlások tervezésével és fejlesztésével. A Neodent HelixGM Acqua implantátum különlegesen nagy tisztaságú titán felület, amely javítja az implantátum integrálódását a csontszövetbe és felgyorsítja a gyógyulási időt.

NOBEL BIOCARE, A SVÉD MŰGYÖKÉR

A legmagasabb minőségnek megfelelő fogászati implantátumok közül a legnevesebb svéd műgyökér a Nobel Biocare, amelyet előszeretettel alkalmazunk betegeinken, hiszen nemegyszer bizonyított már a gyártó: érdemes a termékeit igénybe venni. Ezek az implantátumok a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, nem véletlenül lett ez az egyik vezető márka a sok közül. Fontos tudni, hogy a behelyezett implantátumokra tíz év gyári garanciát adnak. Az implantáció és a rákészülő implantációs korona lehetővé teszi a foghiány pótlását anélkül, hogy a szomszédos fogakat elő kellene készítenünk hídpótláshoz. Lehetőség van akár több fog pótlására is a meglévő fogazat megtartása mellett, akár egy teljes rágórégió rehabilitációja megvalósítható, ezáltal helyreállítható a rágófunkció. Megkülönböztetünk cementtel ragasztott és csavarral rögzülő implantációs koronákat. A ragasztott implantációs koronák esetén a ragasztócement erős fixáló erejét kihasználva rögzítjük a koronákat. A csavarral rögzülő implantációs koronák esetén a pótlás roncsolás nélkül eltávolítható a szájüregből, ezáltal nem szükséges teljesen új pótlást készíteni, ha később bármilyen módosítás lenne szükséges.

(Az Egészség Extra következő számában a teljes állcsont rehabilitációjával foglalkozunk.)

Elérhetőségek:

Cím: H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

Weboldal: www.solydent.hu

Email: info@solydent.hu

Telefon: +36 96/416-440

Ajánlatkérés és bejelentkezés a honlapon is!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?