A SKY PARK projektben végzett merész teszt megerősítette a Molok földbe süllyesztett konténerek ellenálló képességét és minőségét.

rexa

A Redox-Enex vállalat nemrégiben egy szokatlan teszttel hívta fel magára a nagyközönség figyelmét. A Molok földbe süllyesztett konténerek gyűjtőzsákjainak minőségét és szilárdságát tesztelte ügyfele, a pozsonyi SKY PARK Offices épülete előtti téren.

„A mai bemutatóval a Szlovákiában forgalmazott Molok termékek minőségét szerettük volna demonstrálni” magyarázta Oto Schuchmann, a Redox-Enex vezérigazgatója. Ezt megerősítve a vállalat nem habozott, és egy 2,5 tonnás furgont akasztott fel egy Molok hulladékgyűjtő zsákra.

Az első pillantásra talán veszélyes bemutatón kiderült, hogy a Molok földbe süllyesztett konténereibe szerelt hulladékzsákok milyen erősek és tartósak. Ezek a pozsonyi SKY PARK Zaha Hadid fejlesztési projekt részét is képezik. Az ALTO Real Estate ingatlanfejlesztő cég számára kézenfekvő választás volt a modern, ökológiai hulladékgyűjtő rendszer.

forrás: REDOX - ENEX

A Molok földbe süllyesztett konténerei, melyeknek hivatalos szlovákiai forgalmazója a Redox-Enex, olyan megoldást jelent, amely számos pozitív előnnyel jár. Jelentősen nagyobb gyűjtőponti kapacitással rendelkeznek, ami lehetővé teszi például a kivitel gyakoriságának optimalizálását vagy több kisebb föld feletti konténerállvány összevonását egy földbe süllyesztett konténerállvánnyá, az optimális szállítási távolság megtartása mellett. Ez a költségek és a negatív környezeti hatások csökkenéséhez vezet. A konténerek másik előnye, hogy kapacitásuk kétharmada a föld alatt van, ahol alacsonyabb a hőmérséklet, így lassul a hulladék bomlása és megszűnnek a szagok. Az ilyen gyűjtőkonténerek nem jelentenek akkora kísértést a vandalizmusra vagy a hulladék kikukázására, mint a hagyományos konténerek.

forrás: REDOX - ENEX

További nagy előnye, hogy a gyűjtőzsák biztonsági súlyterhelése, az ún. „ safety weight load” 1250 kilogramm, viszont a furgon, amelyet a zsák tartott, 2500 kilogrammos volt. Ez egyértelműen bizonyította erejüket és minőségüket. „A finn Molok cég által rendszeresen végzett tesztekből tudjuk, hogy ezek a zsákok hat tonna terhelést is kibírnak” – magyarázza Oto Schuchmann. A Redox-Enex azt ajánlja minden városnak, önkormányzatnak és községnek, valamint a fejlesztőknek, hogy fektessenek be eredeti Molok konténerekbe. „Amint azt ezen a bemutatón is láthatták, az eredeti Molok földbe süllyesztett konténerek képviselik a legmagasabb minőséget és tartósságot, valamint a legjobb ár-érték arányt” – zárta Oto Schuchmann.

forrás: REDOX - ENEX
forrás: REDOX - ENEX

A Molok vállalat a kommunális hulladék földbe süllyesztett konténerekben történő gyűjtésének ötletgazdája. Fennállásának 30 éve alatt több mint 160 ezer ilyen konténert értékesített világszerte, és több mint 48 országban használják.

El tudja képzelni a Molok földbe süllyesztett konténereket az ön városában? Ha igen, érdeklődjön további előnyeikről és beszerzésük folyamatáról az office@redox-enex.sk, ill. a www.redox-enex.sk címeken, vagy hívjon minket a 0911 414 115 telefonszámon.

A Redox-Enex gondoskodik a tervek kidolgozásáról, a kulcsrakész megvalósításról, beleértve a hálózat kiépítését és a konténerek telepítését is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?