10+1 érv, miért a Solydent a legjobb választás

solydent

Összefoglaltuk 10+1 pontban, miért kiváló választás a győri Solydent klinika, amikor fogorvosi ellátást szeretnénk igénybe venni. A paciensek nemcsak a legkorszerűbb, legszínvonalasabb ellátásban részesülnek, hanem abban is biztosak lehetnek, hogy odafigyelést és érthető magyarázatot kapnak a kezelés minden mozzanatáról.

Odafigyelés, empátia, érthetőség

Amikor a Solydentet megnyitották Győrben 1991-ben, és azóta is, immáron az ország egyik legmodernebb fogászati klinikájaként, mindig is az volt az alapelvük, hogy a betegeik gondoskodást, odafigyelést, empátiát kapjanak.  Kezdettől fogva azt tartják a legfontosabbnak, hogy a pacienseik tudják és értsék, mi történik velük, és kellemes környezetben, várakozás nélkül részesüljenek minőségi ellátásban.

Patyolattiszta, modern környezet

Tizenkét rendelő, steril műtőblokk, központi sterilizáló áll a Solydent modern, minden igényt kielégítő épületében az orvosok rendelkezésére. A recepción a paciensek igényeire odafigyelő hostessek fogadják az érkezőket. A klinikán tíz fogorvos, 16 asszisztens, hat hostess és tízfős saját fogtechnikai labor szolgálja a pacienseket.

Félelem és fájdalom nélkül

Éber szedációban és teljes altatásban is tudnak műtéteket végezni a Solydentben, egy aneszteziológiai team segítségével, steril műtőjükben.

Időgazdálkodásból is jeles

A Solydentben már a kezdetektől lehetővé teszik az időpontválasztást a pácienseknek. Tiszteletben tartják a betegek idejét, és a fogorvosi székben eltöltött egyszeri időtartam alatt a lehető legtöbb kezelést elvégzik, hogy minél kevesebbszer kelljen újra jönnie a páciensnek. Saját, modern laboruknak köszönhetően pedig rövid határidőt tudnak garantálni a fogpótlások elkészítésére.

Elismerés a fogorvos képzésben

A győri Solydent fogászati klinika immáron 30 éve folyamatosan a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának akkreditált rendelője.

Elsőként alkalmazott, legújabb eszközök

Elsőként és egyedüliként volt elérhető a panoráma röntgen a vidéki Magyarország fogorvosi rendelői közül a győri Solydent klinikán. Ugyanígy elsőként alkalmazták a Dental CT-t, a digitalizált röntgent, és a saját fogtechnikai laboratóriumukban is a legújabb trendeket követik. Míg régebben a hidakat, koronákat például még kézi mintázással készítették, ma már számítógépen terveznek a fogtechnikusaik. A CAD/CAM marógép a cirkóniumból vagy titánból kifaragja a fogművet és utána kerül rá a porcelán leplezés. Van olyan cirkónium teljes kerámia pótlásuk, ahol anatomikus formát tudnak adni a fognak. Ezzel a technológiával, illetve a CT-vel előre tudják tervezni az implantátumok helyét is, lerövidítve a műtétek idejét. Az intraorális szkennereiknek köszönhetően pedig már nem kell már nem kell lenyomatot venni a beteg szájáról.

Nincs lehetetlen!

A Solydent klinikán alkalmazott implantációs technológiák innovatív megoldásai lehetővé teszik, hogy teljes fogatlanság esetén is fix fogpótlásokat készítsenek. Az all on 4/all on 6 technika teljes állcsont-rehabilitációt eredményez. Négy vagy hat implantátum segítségével fix, szájban rögzülő implantációs hidat készítenek. Az implantációs műtét során steril körülmények között ültetik be az implantátumokat a kezelési tervben meghatározott pozíciókban.  A gyógyulási időszakra a funkcionalitást és az esztétikus megjelenést biztosító ideiglenes fogpótlást készítenek.

Mosolytervezés, saját laborban

Az intraorális lenyomatok adta lehetőségeket a digitális tervezés egészíti ki a klinika saját fogtechnikáján, így nagyon pontos és egyedi tervezés valósulhat meg. A cirkónium-dioxid vázas borítókorona számos előnnyel jár. CAD-CAM technikával készül, így digitálisan történhet a lenyomatvétel és a tervezés is. Teljesen fémmentes, így esztétikailag sokkal jobb eredmény érhető el. A koronák beragasztása előtt a Solydent nagy hangsúlyt helyez a páciensei elégedettségére. A leplezést készítő labortechnikusok segítségével lehetőség van a klinikán teljesen egyedi formák és árnyalatok kialakítására, hogy minden páciens elégedett, széles mosollyal távozhasson a győri klinikáról.

Kényeztető kényelem

A paciensek nemcsak a két fekhelyes, kényelmes ébredőszobában pihenhetnek a kezelés után, hiszen a Solydenthez kapcsolódik a minden igényt kielégítő, három és négycsillagos Hotel Kálvária a Magnolia Spával és a város egyik legjobb konyháját adó Carmen étteremmel. Teljeskörű szolgáltatást kínálva így ügyfeleiknek.

Nem gond a parkolás

A Solydent paciensei a kezelések során igénybe vehetik a klinika mélygarázsát, ahol biztonságban és kellemes klímában hagyhatják autójukat. A garázsból lift visz a recepcióra.

Környezettudatosság

A Solydent a környezettudatosságra is teljeskörűen odafigyel. A klinika 30 darab, 100 méter mély geotermikus kúttal rendelkezik, és hőszivattyúkon keresztül hűtik, illetve fűtik évszakok szerint a modern épületet, kiváltva a gázfelhasználást, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva maguk után.

Elérhetőségek

Cím: H-9024 Győr, Kálvária u. 37.

Weboldal: www.solydent.hu

Email: info@solydent.hu

 Telefon: +36 96/416-440

Ajánlatkérés és bejelentkezés a honlapon is!

A paciensek igényeire odafigyelő hostessek fogadják az érkezőket
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?