Vadkerti Imre és zenésztársai adnak koncertet Kamocsán a kis Dorina javára

Kamocsa
Kamocsa |

Nagyszabású jótékonysági rendezvényre várják az érdeklődőket az érsekújvári járásbeli Kamocsa kultúrházába március 26-án, a hónap utolsó vasárnapján 16 órakor. Vadkerti Imre és zenésztársai a folyamatosan kezelésre szoruló kis Dorina kamocsai rokonainak a kérésére ajánlották fel a segítségüket.

A koncerten fellép Kovács Koppány, Derzsi György, Zsapka Attila, valamint Sipos Dávid és Vadkerti Imre, a hangosítást és színpadtechnikát a gútai Ferenczi sound biztosítja a rendezvényen. A születési rendellenességgel, máig komoly légzésproblémával és látásgondokkal küzdő óvodáskorú Dorina jelenleg egy bérelt lakásban él Érsekújvárban az édesanyjával, aki nagy odaadással gondozza és ápolja. Lapunk olvasóinak köszönhetően márciusban ismét a magyarországi solymári Borsóház gyógyközpontban tölthettek néhány rehabilitációs napot, melyek során a kis Dorina alaposan megküzdött a feladatokkal, és biztatóan javul a mozgáskészsége, a kézügyessége. Édesanyja a kislány első saját alkotását is megmutatta, egy derűs tavaszi hangulatot árasztó tulipános képet. A koncertet követően a pozsonyi Kramáre városrészben lévő egyetemi kórház fül-orr-gégészeti osztályán fogadják a kislányt, ahol altatásban ellenőrzik a torkát, hogy megállapítsák, kivehető-e már a légcsőkanül. Tüdővizsgálat is vár Dorinára és szemvizsgálat, emellett folytatódnak a gyógykezelések a Borsóházban. Az olvasóinktól kapott támogatásból hamarosan megveheti az édesanya a járókeretet Dorina számára, amellyel könnyebben mozoghat és gyakorolhatja a járást.

A család kamocsai rokonai szeretnék, ha minél több támogató venne részt a jótékonysági koncerten, hogy Dorinának jusson pénz a folyamatos gyógykezelésekre. Az utazásokkal járó kiadásokat, a kislány és az édesanya szállítását a keresztszülők és az unokaöccse vállalták magukra, mint ahogy a koncert szervezését is. A zenei rendezvényen mindenki tetszőleges összeggel támogathatja a kislány kezelését.

Dorinka gyógyulásához, azaz a gyógykezelésekkel, speciális segítőeszközök vásárlásával járó kiadásokhoz továbbra is hozzájárulhatnak akár szerény összeggel is a kislány transzparens számláján: https://ib.fio.sk/ib/transparent?a=2602066823. A család szívből köszöni a segítséget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?