Újabb együttműködési lehetőség az érsekújvári kórházban

Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet
Érsekújvár |

Az Érsekújvári Kórház és Rendelőintézet ősztől megnyitja kapuját a leendő orvosok előtt és gyakorlóközponttá válik. 2004-től az egészségügyi intézmény szorosan együttműködik a Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális Főiskolával és ugyanebben az évben vált az érsekújvári Szent László Kar partnerévé.

A leendő egészségügyi dolgozók előtt ennek köszönhetően már évek óta megnyitották a kórház egyes osztályait, illetve klinikáit. Az Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet vezetése a napokban tájékoztatta a nyilvánosságot az intézmény honlapján és közösségi oldalán arról, hogy újabb együttműködési szerződést kötött, ezúttal a Comenius Egyetem Orvostudományi Karával. Idén szeptembertől a Juraj Payerrel, az Orvostudományi Kar dékánjával kötött együttműködési szerződés értelmében a hatodik évfolyamba járó diákok az érsekújvári egészségügyi központban kaphatnak gyakornoki képzést. Érsekújvár önkormányzatával is szorosabbá vált a kórház kapcsolata, a város vezetése támogatja annak az új inkubátornak a megvételét, amely a bejáratnál lévő babementőbe kerül. A várossal együttműködve ugyanakkor újabb parkolóhelyeket nyitnak a kórház belső udvarában az alkalmazottak számára. Ezzel az Érsekújvári Oktató Kórházba és Rendelőintézetbe érkezők számára újabb állóhelyek üresednek meg a kórház előtti parkolóban, ahol jelenleg komoly gondokat okoz a parkolás. Sokan az útszélen kénytelenek hagyni gépkocsijukat. 
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?