Régió

Tűz ütött ki a sínek mentén Diószeg és Szenc között, késnek a vonatok

Diószeg és Szenc között tűz ütött ki a vasúti sínek mentén szerda délután 13:30 előtt. A Pozsonyból 13:09-kor Érsekújvárba induló 4619-es számú személyvonat Szencen megszakította útját. A vonaton dolgozó személyzet nem tudott pontosabb tájékoztatást adni az utasoknak.
Marosi Bianka

2019. július 17. 15:19

Frissítve
- Marosi Bianka felvétele

Kiegészítés:

A 10:31-kor Besztercebányáról Pozsonyba közlekedő R836 Tekov gyorsvonat és a 12:30-kor Párkányból Jókútra tartó EC276 Metropolitan gyorsvonat Galánta állomáson vesztegelt, mindkét vonatnál legalább 1 órás késés várható. A menetrend szerint 14 óra után induló vonatok egyelőre nem indultak el Pozsonyból.

 

Fejlemény: 2 órás várakozás után Pozsony felől jött egy gyorsvonat, amire felszállhattak azok, akik Galántára vagy Vágsellyére utaztak. Az érintett szakaszon csökkentett sebességgel, egy vágányon elindult a vonatközlekedés. A vonatból is jól látható, hogy több kilométer hosszan leégett az aljnövényzet.

A Szlovák Államvasutak szóvivőjét nem sikerült elérni. A vasúttársaság a technikai okok miatt nem közlekedő járatok helyett egyéb közlekedési eszköz használatát javasolta az utasoknak, vonatpótló autóbuszokat nem indított. A reklamáció lehetőségére az állomás hangosbemondóján keresztül hívták fel az utasok figyelmét.

A Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) szerint 15:00-kor újraindították a forgalmat.

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Pellegrini gyorsan fog reagálni,ha beigazolódik a Jankovskával kapcsolatos gyanú

Kizárt, hogy a Dron szennyezi a levegőt – állítja a gumifeldolgozó vezetése

Brazília elnöke engedélyezte, hogy a hadsereg is közreműködjön az esőerdőtüzek megfékezésében

Megújul a vágsellyei állomás

Liverpool–Arsenal rangadó a tévében

Vágányzár a Dunaszerdahely–Diósförgepatony szakaszon

Legfrissebb galériák
Olvasta már?