Régió

Teljes útlezárás a Nánai úton

Párkány | December 14-ig teljes útlezárás van érvényben a felújítás alatt álló Nánai úton. Nána, Kéménd, Zselíz és Léva irányába az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.
Gulyás Zsuzsanna

2018. október 21. 16:10

A körforgalom elkészült, a munka a terv szerint halad - A szerző felvétele

„Az ott lakókra és a Nánai úti üzletek beszállítóira ez a forgalomkorlátozás nem vonatkozik” – közölte lapunkkal Dudás Ágnes, a városi hivatal sajtóreferense. A Komáromból, illetve Érsekújvárból Zselízre és Lévára tartó, 3 méternél magasabb teherjárművek és személyautók az október 18-tól tartó útlezárás idején a Vasúti soron és az I/63-as Gyári, illetve az Istenhegyi úton majd ennek folytatásaként a Jesenský, a Széchenyi és a Sobieski utcán és a Kövesdi úton haladva jutnak el a kereszteződésig. Innen a II/564-es bekötő útról kanyarodhatnak rá az I/76-os Nánai útra.

A Komáromból és Érsekújvárból Zselízre és Lévára tartó, 3 méternél alacsonyabb teherjárművek és személyautók részére a következő útvonalat jelölték ki: az I/63-as út és a Téglagyári út kereszteződésétől a Téglagyári út az I/76-os út kereszteződésig, majd a II/564-es bekötő út kereszteződéséig. A bekötőúton haladva lehet eljutni el a Kövesdi útra és ezen keresztül Párkány központjába. A bekötőútról balra kanyarodva Ipolyság irányába lehet eljutni.

A Léváról, illetve Zselízről Komáromba és Érsekújvárba tartó, 3 méternél alacsonyabb teherjárművek és személyautók Nánán keresztül az I/76-os Nánai út és a III/1519-es Téglagyári út kereszteződésétől a Téglagyári úton juthatnak el az I/63-as kereszteződésig. Ezeken az utakon december 15-ig megnövekedett forgalommal kell számolni. A helyközi autóbuszjáratok Nána, Kéménd, Zselíz és Léva irányába az érvényes menetrend szerint közlekednek, de a buszok nem állnak meg a Nánai úti, a Fő postai és a Bocskai utcai megállóban. Utazás előtt érdemes megnézni a város hivatalos oldalát (www.struovo.sk) is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?