Régió

Somorja: Fákat ültet ki a város

Somorja | Fákat ültetnek Somorján. A munka elvégzésére 16.232,94 eurót kapott a város a Szlovák Környezetvédelmi Ügynökségtől (Slovenská agentúra životného prostredia - SAŽP). A munkát a húsvéti ünnepek előtt kezdték el és a napokban fejezik be.
TASR

2019. április 23. 13:49

A felvétel illusztráció

Összesen 87 facsemetét - gyertyánt, kislevelű hársfát, kocsányos tölgyet, cseresznyefát és mezei szilt – ültetnek ki, 40 darabot a temetőben, 47-et pedig a Pomléban – olvasható a város Weboldalán. A munka a Szlovákia zöld települései – Zelené obce Slovenska pályázati kiírás keretében valósul meg. A biodiverzitást támogató projekt a védett területeken kívüli, városi zöld infrastruktúra, a fajgazdagság és az ökoszisztéma sokszínűségének megőrzésére irányul. A támogatás összegéből fedezik a facsemeték árát, a kiültetés, valamint a fiatal fákról való gondoskodás költségeit is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kundera nem jön Brünnbe

Sima finn és orosz siker, hétfőn kiesési derbik a hoki-vb-n

TRAGÉDIA: Medencébe fulladt egy kétéves kisfiú a Besztercebányai járásban

62 ezer eurót felejtettek egy vonaton

Czucz Enikő: Skandalon

VIDEÓ: Eddig nem látott képekkel emlékezett meg a hercegi pár tavalyi esküvőjéről

Legfrissebb galériák
Olvasta már?